Sådan tilslutter du en Xbox til en pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut din XBOX til netværket. Du kan enten gøre dette via et ethernet-kabel, der kan tilsluttes direkte fra XBOX til routeren eller ved hjælp af en trådløs router og trådløst kort. Test dine XBOX-netværksforbindelser, hvis det forbinder. Hvis det gør det, er du på netværket.

2.

Tænd din Windows-pc (pc). Sørg for, at du har Windows XP Service Pack 2 (SP2). Hvis du ikke gør det, skal du gå videre og downloade det ved at gå til Windows Update, gå til downloads, og kig efter Windows XP SP2 og download den.

3.

Åbn din Windows Media Spiller. Du skal have version 11 for at dette skal fungere. Hvis du har den ældre version, kan du gå videre og opgradere din Windows Media Player version ved at gå til Windows Update for Microsoft og søge efter opgraderingen og derefter klikke på den for at downloade gratis.

4.

Gå til bibliotek i Windows Media Player.

5.

Gå til mediedeling.

6.

Marker afkrydsningsfeltet foran Del mine medier, og klik derefter på OK.

7.

Klik på konsollen, når den vises. Vælg derefter 'Tillad.'

8.

Gå til medieafsnittet i din XBOX.

9.

Vælg fra valg på menuen, fra billeder, musik eller videoer.

10.

Vælg på hvilket billede, musik eller video, der skal afspilles. Du bør se billederne, musik eller film på dit fjernsyn, der er tilsluttet din XBOX.

Tips og advarsler

  • Til musiknedlastninger eller MP3 dig kan bruge Zune-softwaren.
  • Downloadede film eller hjemmevideoer kan ses fra din personlige computer via XBOX til dit tv.
  • Udfør ikke piratkopierede videoer eller film, da dette er ulovligt.
  • Det er muligt at forbinde en XBOX 360 til en Windows-pc. Hvis du gør det, kan du downloade musik, videoer og billeder fra internettet med din pc, via XBOX og derefter på dit tv.