Hvordan man opbygger en billig WiFi-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klippe og strip en 244 mm lang kobbertråd. Marker det hver 31 mm med en filtpen.

2. Brug begge to tang for at bøje ledningen ved hver pen markering i en bue (eller dobbelt diamant) form .

3.

Bor huller i midten af ​​den sorte plastplade og i midten af ​​kobberpladen stor. Hullerne skal være store nok til at passe til N-stikket.

4.

Træk N-stikket gennem kobberarket.

5. < / p>

Skær to separate 4-tommers segmenter af kobbertråd. Strip tråden. Lod en kobbertråd til enden af ​​N-forbindelsen og den anden til kobberpladen ved siden af ​​N-forbindelsen.

6.

Fastgør kobberpladen til den sorte plastik base med epoxy. Lad epoxy hærde.

7. Indsæt midtpunktet på den bueformede kobber mellem de to kobberledninger, så der er 15 mm mellem sløjfebåndet og kobberet ark. Lod hver ledning til sløret. Brug skrot kobber trimmet fra kobber ark som seler. Skær to 15 mm strimler, og brug disse til at holde hver ende af strikbenet som du loddet. Trim ned overskydende ledning, så der ikke er overskydende stativ forbi strikbenet.

8.

Løsn foderhornets montering fra parabolantenne og strip det ned til dets metalskelet .

9. Indsæt den frie ende af N-stikket (som strækker sig fra den sorte plastside af kobber- / plastkvadratet) i foderhornets rør. Skru koaksialkabelet på N-stikets tråde.

10.

Sæt foderhornet på parabolantenne / antenne igen, så bøjlen siver ind i fadet.

11.

Monter skålen på en stang eller anden fast overflade, så skålen / antennen vender mod horisonten. Vælg et område med så få hindringer som muligt.

12 .

Brug pigtail til at forbinde koaksialkablet til WiFi-routeradgangspunktet.

Byg en trådløs Wi-Fi-antenne fra en reddet DirectTV-skål og hent Wi-Fi-adgangspunkter over en afstand af otte miles. En sådan dramatisk signalforøgelse er værd at jage ned på delene til dette projekt. Omkostningerne ved dele er meget lave, men fordelene er høje.