Sådan Boost WiFi Signal

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Flyt alle elektriske apparater væk fra din trådløse router, herunder trådløse telefoner, mikrobølger og endda fjernsyn. Disse elementer kan sænke rækkevidden af ​​din router på grund af de bølgelængder, de kører på.

2.

Drej antennerne på din router i forskellige retninger for at se, hvilken vej fungerer bedst. Det kan være nyttigt at have en anden bruger computeren, mens du gør det her, så hun kan påpege hvilket sted der er bedst.

3.

Download den nyeste software til din router. Sommetider vil dit WiFi signal falde, fordi det kører på et gammelt system, men det kan undgås ved at bruge den nyeste software.

4.

Placer din router i en central beliggenhed, tæt på alle computere i dit hus. Hvis du kun har en computer ved hjælp af WiFi-signalet, skal du flytte routeren tættere på computeren, og du vil blive overrasket over, hvor kraftigt dit WiFi-signal er.

5.

Skift WiFi-signal, så kun de computere du godkender kan bruge systemet. Dette kan normalt gøres ved at ringe til din internetudbyder og bede om, at dit system ændres til en kodeordsbeskyttet. Dette forhindrer nogen uden for dit hjem at bruge dit netværk, hvilket kan begrænse dit signal.

Tilføj et jordplan på din router. Dette kan gøres med et enkelt stykke metalplade, som du vedhæfter til den eksisterende antenne. Dette øger din signal ved at øge afstanden det går.

Køb en stærkere antenne fra enhver elektronikforsynings butik og installer den på din router. Antennen kan være dyr, men det er s en af ​​de bedste måder at øge dit WiFi-signal på.

Næsten alle i landet har adgang til trådløst internet eller wifi, selv i vores egne hjem. Når du er på internettet eller forsøger at oprette forbindelse, kan du måske bemærke, at dit WiFi-signal ikke er så stærkt som det kunne være.