Sådan administreres et hjemmenetværk med Network Magic

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til Network Magic-hjemmesiden. Du kan se de tilgængelige Network Magic-produkter og vælge det bedste, der passer til dine hjemmenetværksbehov. Funktionerne i disse produkter spænder fra printerdeling til internetovervågning. Hvis du hellere ikke vil købe et produkt med det samme, kan du tage en gratis 7 dages prøveversion og evaluere Network Magic.

2.

Vælg knappen 'download free version'. Når du har gjort dette, bliver du hurtigt sendt til en anden side til start download processen. Klik på knappen 'start download now', og der vises en pop op-boks for at gemme Network Magic-filen.

3.

Gå til placeringen på dit computersystem hvor du gemte Network Magic-filen. Efter at have klikket på det, vil applikationen tage dig gennem en hurtig installationsproces ved at vælge 'installer' -knappen. Når dette er gjort. Network Magic vil indlæse alle nødvendige filer på dit computersystem og derefter analysere det. Efter et par minutter af denne proces bliver du bedt om at klikke på 'finish' -knappen for at fuldføre hele installationen.

4.

Genstart computersystemet efter afslutningen af ​​netværket Magic installation. Dette giver dig mulighed for at få en ny start, når du konfigurerer funktioner i programmet. Det er altid en god idé at genstarte et computersystem efter installation af nye programmer. Nogle nyinstallerede applikationer kræver dette for at kunne fungere korrekt.

5.

Tilføj nye enheder og computere til Network Magic via menuen 'værktøjer'. Vælg indstillingen 'add device', og en guide vises for at guide dig gennem trin for trin-processen. Du kan vælge den passende tilslutningsmetode, som enheden bruger, f.eks. Kabel eller trådløs. Du kan endda vælge et bestemt navn til enheden og dens kategori.

6.

Konfigurer en trådløs forbindelse, hvis du bruger en. Du har den chance for at oprette et navn til det, skjule det fra potentielle hackere, og luk din forbindelse fra uautoriserede brugere. Inden for få minutter vil din trådløse forbindelse være fuldt tilgængelig for dem med tilladt adgang. Network Magic tilbyder også funktioner, der gør det muligt for dig at konstant overvåge din nuværende netværksforbindelse.

7.

Få adgang til andre computere, printere og netværkstilsluttede lagerenheder, der er tilsluttet dit hjemmenetværk via Network Magic . Når dit netværk vokser, kan du vælge at opgradere til et højere Network Magic-produkt. Du kan tilføje op til 8 computere på ét netværk. I stedet for at finde ud af, hvordan du netværker dine enheder og computere, skal du bare installere Network Magic og lade det tage det hårde arbejde for dig.

Tilslutning af flere computere, printere og netværkstilsluttede lagerenheder kan være en enorm besvær. Hvis du tilfældigvis ejer Windows Vista og XP computere, så ved du allerede, hvor meget hårdt arbejde der er involveret i at få dem til at kommunikere på et hjemmenetværk. Heldigvis er der masser af nyttige applikationer, der tager væk de mange timer at forsøge at få enheder til at etablere netværk med hinanden. Med nogle få enkle tips lærer du hvordan du styrer et hjemmenetværk med Network Magic.