Sådan bruges et routerovervågningsværktøj

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg en router, der følger med sin egen software til at overvåge den. For at konfigurere routeren med din computer skal du installere softwaren fra cd'en i pakken og køre den. Hvis du allerede har en router, og det ikke kom med overvågningssoftware, fortsæt til trin 2.

2.

Søg efter fora med tips og peger om overvågning af routeren Du har. Find en routerovervågningssoftware, der fungerer godt med din router og dine behov. Undgå de generelle løsninger.

3.

Hold problemrapportering til fornødenheder. overvågningssystem, der ikke rapporterer vedvarende problemer hver gang de kommer op eller giver dig mulighed for at filtrere visse fejl. Tænk på specifikke årsager til bestemte problemer, da de måske slet ikke er problemer. At køre en virusscanner forårsager en stigning i CPU-brug, ligesom deling af filer. Der er en grund, når noget kører langsommere end det normalt gør, og det er ikke altid routeren eller netværket.

4.

Køb en pakke, der passer til dine specifikke behov og giver dig ikke ekstrafunktioner, som du ikke vil bruge. Jo enklere koden i softwaren er, jo lettere den er at bruge, få patches og reparere, når der er et problem.

Router overvågning software og værktøjer er populære for at hjælpe med at diagnosticere netværksproblemer og problemer med fildeling og internetforbindelse. De spænder fra at være meget nemme at bruge til meget kompliceret, afhængigt af den router, du bruger og den software, der er kompatibel med den.