Sådan bygger du en cantenna

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Saml opdelene: Du skal bruge et trådløst netværkskort, der har skruen på antennen, enten i din pc eller laptop. En anden mulighed er at købe en cantenna, der er færdiglavet eller i kit form.
Find en N-montering på 4-hulls panelmonteret koaksialstik, som er tilgængelig på Ebay for omkring $6,00, eller du kan finde en på din lokale Radio Shack.
Skruerne og møtrikkerne skal være lange nok til at gå gennem stikket og dåsen. Jeg har brugt # 6x1 / 4 'rustfrit. Hvis din N-stik er en skrue på type, vil du ikke behøve møtrikker og bolte.

Du skal bruge ca. 1,25' 12 gauge kobbertråd Denne ledning holder fast i messingstubben i N-stikket, dette bliver loddet på plads.

En kan
Dette er den sjove del. Du ser for en dåse mellem ca. 3 ' og 3 2/3 ' i diameter. Størrelsen behøver ikke at være præcis. Nogle mennesker har rapporteret gode resultater med store 39oz kaffebønner, der er 6 'i diameter. Pringles-kanen er virkelig for lille til god præstation. Prøv dog at få så lang en dåse som De gamle gammeldags frugtjuice dåser burde fungere godt.

2.

Beregn hvor du vil bore hullet til antennen, denne placering beregnes ud fra diameteren af ​​dåsen.
Jeg fandt en god lommeregner her:
http://www.csgnetwork.com/antennawncalc.html

3.

Mark og bore et hul ved Placeringen angivet fra regnemaskinen Brug en linjal til at måle op fra den lukkede ende 1/4 Guide Bølgelængde og markér dåsen med en prik. Du vil vaske og tørre din dåse inden du starter denne proces samt fjerner etiketten. det for at holde det mod rustning fra elementerne.

4.

Nu har du brug for den lille ledning. Du skal også have et loddestang eller en ven med en. Skær ledningen, så når den sidder fast i konnektoren som vist, er den samlede længde af både messingrøret og ledningen, der stikker ud forbi stikket, 1,21 '. Få så tæt på denne længde, som du kan.

Når du har fået din ledning korrekt, lader den i stikket holde den så lige og opret som muligt. Når det er afkølet, skal du skrue eller skru samlingen i din dåse. Sæt boltens hoveder inde i dåsen og møtrikkerne på ydersiden for at minimere forhindringerne i din antenne. Din Done!

5.

Hvis du vil bruge din cantenna, skal du have et specielt kabel, der almindeligvis hedder en 'Pig Tail'. Grishalen forbinder dit trådløse kort eller adgangspunkt til din antenne. Den ene ende af kablet vil have et 'N' Mand stik (lige til højre for at forbinde din kant), mens den anden ende har et stik, der passer til dit kort eller adgangspunkt.

6.

Tilslut dit kabel, peg på antenne på en ven og se hvor langt du kan strække dig netværk.Denne antenne har lineær polarisering.Det betyder, at hvordan du roterer antennen vil påvirke styrken af ​​dit signal. Normalt vil du gerne sætte forbindelsen lige ned , men eksperimentér med at rotere dåsen, mens du ser signalstyrken på din pc for at få den bedste ydeevne.

Tips og advarsler

  • Eksperiment med forskellige størrelsesbeholdere for at teste deres rækkevidde.
  • Ukorrekt brug af en cantenna kan være ulovlig i nogle områder. Kontroller med lokal retshåndhævelse, før du bruger en cantenna.
  • At gå ind i andre usikrede trådløse netværk er imod loven, periode.
  • Jeg vil vise dig, hvordan du opbygger en 802.11b og 802.11g wifi netværk antenne fra en almindelig tin kan, dette kan bruges som en trådløs bro fra dit hjem til dit kontor eller værksted, så længe du har adgang til synlighed.