Sådan deler du en printer ved hjælp af et nav

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start med at downloade printersoftwaren på hver computer. Dette sikrer, at printeren fungerer for begge computere. Hvis du deler internettet mellem de to computere og printeren ved hjælp af en DSL / kabelrouter, skal du tilslutte et Ethernet-kabel til Ethernet-porten på DSL- eller kabelmodemet, og den anden ende til internet / WAN-porten på din router.

Slut den ene ende af printerens netledning til printeren. Stik den anden ende af vekselstrømsadapteren til strømforsyningen. Slut USB kabel til USB-porten på bagsiden af ​​printeren, og tilslut den anden ende af ledningen til USB-porten på computeren.

3.

Tilføj printeren til computeren gennem programmet 'Tilføj printer'. Dette program findes allerede på din computer, så du behøver ikke foretage yderligere softwareinstallation. Brug din brugervejledning til printeren til at sikre, at du tilføjer det korrekt til computeren. < / p> At dele en printer ved hjælp af en hub gør det meget lettere. Ved hjælp af en hub kan du tilslutte mere end en computer til kun en printer. Dette reducerer helt ned på bekostning, fordi du ikke har brug for en printer til hver computer.