Sådan får du Gmail på en telefon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at du har en webbrowser på din telefon. Hvis du ikke har det, skal du ringe til din mobiludbyder for at tilføje denne funktion til din telefon. Det kan koste dig lidt ekstra, men du kan ikke kontrollere dine meddelelser uden det.

2.

Find ud af om gebyrer. Gmail opkræver ikke et dime, de er gratis, men din tjenesteudbyder kan have gebyrer for forbindelse til internettet.

3.

Opret forbindelse til internettet på din telefon. Du er ikke sikker på, hvordan du gør dette udseende i din menu. Hver menu er anderledes, men den skal sige noget som 'Opret forbindelse til internettet' eller 'Opret forbindelse til internettet.'

4.

Vælg den knap, der giver dig mulighed for at indtaste en webadresse. Skriv i Gmail-webadressen. Der er et klikbart link til webstedet i slutningen af ​​denne artikel. Tryk på 'OK' eller 'Send'.

< p> 5.

Kontroller din e-mail, hent dokumenter og se dine billeder. Gmail giver dig mulighed for at gøre det gratis med din mobiltelefon.

Tips og advarsler < / h4>

  • Hvis du oplever problemer, kan du kontakte Gmails mobilhjælpsgruppe ved at bruge linket i slutningen af ​​denne artikel.
  • Du kan også svare på opkald til folk på din Gmail-liste.
  • Der er tidspunkter, hvor du er hjemmefra eller på ferie, og du vil tjekke ind på dine e-mails. I fortiden måtte du stoppe ved en internetcafé for at gøre det, men med teknologiske fremskridt kan du nu tjekke din Gmail-konto med din mobiltelefon. Kontrol af din e-mail er hurtig og nem, så længe du har alle de rigtige funktioner på din telefon. Læs videre for at lære, hvordan du får Gmail på en telefon.