Sådan finder du en internetserver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer et trådløst internetkort i din bærbare computer, hvis du ikke allerede har en. Du kan få adgang til Wi-Fi-websteder i dit lokalområde ved brug af dette kort. installeret er en god idé, især hvis du har en garanti og ikke ønsker at tage en chance for at fjerne det.

2.

Bemærk om Wi-Fi-emblemer på vinduer eller døre af virksomheder, du ofte besøger eller ville overveje at besøge. Flere og flere steder tilbyder Wi-Fi som enten en gratis tjeneste eller gratis med ethvert køb.

3.

Tjek nogle af de steder, du har fundet, som tilbyder Wi-Fi til afgøre, om deres internethastighed er tilfredsstillende. Hastigheden varierer mellem virksomheder. Cafeer er en favorit på grund af de hurtige hastigheder, de tilbyder, deres miljø og mad og drikke menupunkter.

4.

Besøg et hotspot-lokalitetssted for at få adgang til internettet fra dit eget køretøj (se Ressourcer nedenfor). Nogle hotspots kan også fås fra parker. Hotspot-steder er over hele landet, så rejser er ingen grund til, at du ikke kan finde en Wi-Fi-internetserver.

Internettet har ændret den måde verden arbejder på. Det giver os mulighed for øjeblikkeligt at kommunikere med andre rundt om i verden, administrere bankkonti, ansøge om personlige lån, følge aktier, læs filmanmeldelser, køb billetter online for stort set alle engagementer og meget mere. Med alt dette inden for fingerspidserne, kan vi hoppe på informationen superhighway gratis fra tusindvis af hotspots. At lære at finde en Wi-Fi-internetserver vil få dig tilsluttet hurtigere og nemmere end nogensinde.