Sådan foretages en Live Webcam Chat

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til en computer hardware butik og spørg kundeservice for at hjælpe dig med at vælge det bedste webcam til din computer. Du kan få en til din pc eller laptop, og du behøver kun at vedhæfte den øverst, så folk kan se dig ordentligt.

2.

Start en webcamchat ved først at lave sikker på, at din internetforbindelse virker. Klik på din internetbrowser og se om du kan få forbindelse.

3.

Opret forbindelse til din Messenger. Hvis du har Windows Live Messenger eller Yahoo Messenger, så er du indstillet. Hvis ikke, så find programmet og download det gratis til din computer. Installer dette program på din pc.

4.

Start med at have en chat, så snart du logger ind på Yahoo Messenger. Hvis du vælger Yahoo Messenger, skal du først klikke på 'Messenger' øverst og gå til 'Min Webcam'. Programmet skal identificere dit webcam på din computer, hvis det er tilsluttet korrekt.

5.

Få en chat på Windows Live Messenger ved at klikke på en aktiv kontakt. Det skal åbne et nyt samtale vindue med din online-kompis. Gå under 'Actions' og 'Videom', og klik på mulighederne for 'Start et videoopkald' eller 'Vis mit webcam.'

6.

Start en samtale med nogen på din Messenger, når du har inviteret dem og lader dem se dit webcam. Du kan så se hinanden og chatte sammen.

Tips og advarsler

  • Hvis du har børn, lad dem ikke chatte eller bruge webkameraet med fremmede.
  • Hvis du vil have netværk på en anden måde, og du gerne vil se den person, du taler med, i stedet for bare at chatte online, kan du starte en live webcam chat. Det er ikke svært, hvis du har de rigtige enheder og forbindelse. Du kan bruge webkameraer til social forbindelse, snakke med din familie i udlandet eller endda til et forretningsmøde. Lær hvordan du laver en live webcam chat.