Sådan forstærkes dit Wi-Fi-signal på et minimalt budget. Easy Cantenna

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag din pringles (eller anden) dåse og måle ca. en tomme op fra bunden af ​​dåsen. markér dette med en sharpee. Du kan sætte dette til side et øjeblik, og hvis du ikke allerede har tilsluttet den varme limpistol.

2.

Næste skal du have din længde af coax. din hobbykniv og fjern omkring en tomme og en 1/2 af den svarte sleeving. Skræl den vævede jordstrop forsigtigt, da du vil have, at dette skylles i bunden og tamme. Jeg finder det bare at tage et par minutter og en lille jewlers flathead Jeg kan pænt uvæge remmen.Denne grove skal tammes til brug senere.Nu vil du stripe midterisolatoren.Lad omkring en 1/8 inch på bunden af ​​din jordstrop for at forhindre enhver chance for kort.

Det er tid til at sætte et hul i dåsen, hvor du har markeret det med en skarpskår. Hullet skal være tæt på den 1 / 8th 'isolator du venstre på koaksialen. Pas på ikke at bøje den koaksiale ende, når den først passer godt, sikr den ved at placere en lille perle af varm lim på hullet, og isolatoren skal derefter genindsættes og lægge en lille perle omkring bunden af ​​coaxen. : u nwoven jordstrop du omhyggeligt untangled og samlet i en bly ud af bunden af ​​coax skal pege mod bagsiden af ​​dåsen. Lad dette sætte et øjeblik.

Mens dette sæt indsamler dit krympeværktøj, ledningsstik, skrue / møtrik w / skiver, skruetrækker og møtrikfører. Valgfrit: Hvis du har til hensigt at udtrække din cantena, kan du få noget varmekrympeslange og anvende det på længden af ​​din jordstrop. Tag din jordrem og tjek længden, den skal nå og foldes over bagsiden af ​​dåsen. Påfør din ledningsstik og kontroller længden igen. Fold ledningen over bagsiden af ​​dåsen og marker dit hul til din stikskrue. BEMÆRK: Du må ikke centrere dette med din coax, der går ind i dåsen. Du får ikke nøddriveren på det.

5.

Lav dit hul i bunden af ​​dåsen for at tillade din skrue for at skrue ind i den. Placer en vaskemaskine på skruen, sæt skruen igennem stikket og indsæt den i dåsen, skru denne fingre tæt på. Nu for den sjove del. Placer møtrikken i møtrikken og læg vaskeren over toppen af ​​møtrikken. Hold dåsen op, se åbningen op og skru forsigtigt møtrikken på skruen. Brug din nøddriver og skruetrækker til at stramme skruen med rimelighed.

6.

Bare et par flere trin. Den næste består af montering af bordstativet. Hvis du sikrer din Wi-Fi-antenne via andre midler, skal du springe ned til næste trin. For dem af jer ved hjælp af min metode, lad os fortsætte. Tag forsigtigt din dåse samling og måle et par centimeter op fra dit koaksiale indgangspunkt. Markér dette med en sharpee. Nu skal du lave dit hul på størrelse med din stativ monteringsskrue. Sikre med møtrik og spændeskive indvendigt.

7.

Endelig ønsker vi at beskytte vores coax fra at blive yanked out. Loop cantenna coaxen tilbage til sig selv og brug et par store lynlås til at sikre det til dåsen, og måske ned et bagben med mindre bånd. Nu da dette er sikkert, kan du følge instruktionerne for at installere et 'N' type adapter til den modsatte ende af din coax, hook up og nyd!

Tips og advarsler

  • Hvis du har et par ekstra dollars at smide dette projekter måde, opgradere til en N type base stik til din dåse. Dette vil kræve lodning af en (1 - 1,2 ') solid kobberledning til basen. Du kan også ønske at male din kant til at give det et mere professionelt udseende.
  • Pas på, når du bruger en loddeanordning, de er meget varme!
  • Har du nogensinde ønsket at øge din Wi-Fi-kapacitet? Hvis ja så ved du, at der er mange muligheder derude for $50 og op. Nå har jeg en løsning, der ikke bør koste den gennemsnitlige hobbyist eller DIY 'er mere end $10.