Sådan hoster du en LAN-part

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få teknisk information om bokse på forhånd. Hvis nogen overfører en Mac, og du 'sporter en Linux-boks, skal du være opmærksom på potentielle netværkskonflikter og arbejdspladser.

2.

Etiket alt forud for tiden. Kablerne skal alle have tags, der identificerer hvilken maskine der kommer ind i hvilken port på routeren eller maskinen.

3.

Find ud af strømforbruget i forvejen. Med modelnavne kan du estimere ud fra strømbehov til kassen og en gennemsnitlig skærm. Derefter skal du placere folk, så de ikke er overfyldte omkring en afgang.

4.

Indstil din boks til at styre kontakterne og maksimere netværket potentiel. Afmonter ethvert fedt, der vil bremse din maskine i routingafdelingen, hvilket bør omfatte at give det en frisk boot, før du starter og opgraderer hukommelse og CPU, hvis det er nødvendigt.

5.

Efterspørgselsvirusscanninger fra alle, der kroges op, før de tiltræder kollektivet. Dette begrænser sandsynligheden for, at det sjovt slutter tidligt og får alle til at huske de gode ting, når de går hjem.

6.

Tilslut hver maskine enkeltvis og kør hjælpeprogrammer for at sikre alt ' s kører problemfrit, før du tilføjer den næste maskine.

7.

Tilføj softwaren om nødvendigt for det spil, du vil køre. Næg internetadgang, hvis det er muligt, for at forhindre folk i at tilstoppe linjerne med uafhængig trafik.

Tips og advarsler

  • Hold en ekstra sikring handy, bare i tilfælde.
  • Få topklasse udstyr.
  • Du har fået venner, der kommer over for at spille noget seriøst netværksspil. De tømmer deres kasser fra de fire hjørner, mens du ... du har en slags ansvar. Du har allerede tænkt på alle deres menneskelige behov, såsom mad, drikke og komfort. Nu skal du arbejde mere teknisk.