Sådan køber du et billigt domænenavn

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se på websteder som Domain Central for at få en ide om domænenavne til salg. Du finder ud af det øjeblik, hvis de er til salg.

2.

Køb et domænenavn på et årligt gebyr i bunden fra websteder som SSL Catacomb Networking. Du kan købe nogle, som de foreslår til denne fornuftige pris.

3.

Vælg et domænenavn, du kan lide, og vær sikker på, at det er noget positivt med dine websitetilbud. Gå igennem Yahoo Business for at få et billigt domænenavn plus få gratis web hosting til dit websted.

4.

Vet hvad du vil betale for domænenavnet og hvordan det vil supplere din hjemmeside. Match dit domænevalg til emnet.

Tips og advarsler

  • Du kan registrere domænenavne, der består af op til 67 tegn. Det er meget mere, end de fleste mennesker skal bruge til deres hjemmeside.
  • Vær opmærksom på virksomheder, der køber op alle de domænenavne, de kan tænke på, for at videresælge dem til folk som dig med fortjeneste .
  • Du har brug for dit eget websted, men du er ikke sikker på, om du har råd til det. Du skal søge efter et billigt domænenavn for at få dig den hjemmeside, du har brug for. For at være vellykket skal du lære at finde og købe et billigt domænenavn.