Sådan øges et Wi-Fi-signal

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Monter routeren på væggen. Dette er den nemmeste og hurtigste måde at reducere interferens med et wi-fi-signal. Ved at hæve routeren sættes signalet over alle elektromagnetiske felter eller andre forstyrrelser i området som computere, mikrobølgeovne og celle- og trådløse telefoner, som generelt holdes på skrivebordsniveau i et rum.

2.

Installer en trådløs repeater, der henter wi-fi-signalet og genudsender det med styrken af ​​den oprindelige udsendelse. Netgear og Belkin har begge repeater i deres produktlinjer. AirPlus DWL-800AP + af D-Link er både overkommelig og anbefalet.

3. Brug en kraftforlænger til at øge Wi-Fi-signalet til en computer eller laptop, der ' s tilsluttet en stikkontakt.En strømforsyningsforlænger tilsluttes routeren og til en stikkontakt og sender wi-fi-signalet over den elektriske linje i stedet for via Ethernet. Bare vær sikker på at computeren eller den bærbare computer er tilsluttet den samme elektriske kredsløb som strømforlænger.

De fleste større bygninger vil sandsynligvis have mindst et dødpunkt, hvor du ikke kan modtage et wi-fi-signal overhovedet. Mange bygninger, uanset størrelse, præsenterer problemer bare baseret på deres byggematerialer. Mikrobølgeovne og trådløse telefoner er også signalmord. Uanset hvor mange forhindringer der står mellem dig og et signal, er der omkostningseffektive måder at skubbe et signal igennem.