Sådan opretholder du webstedets indhold

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sådan opretholder du webstedets indhold

1.

Stavekontrol og rediger hele dit websted. Ligegyldigt hvor relevant eller gavnligt indholdet på dit websted er, hvis webstedet er fyldt med typografier og grammatisk forkerte sætninger, vil de fleste brugere ikke finde dit websted for at være tilstrækkelige. Selv de mest populære websteder har en typografi fra tid til anden, men mens du redigerer dit website, kan du rydde disse fejl op som du ser dem.

2.

Sørg for indholdet på dit websted afspejler nutiden. Hvis du har en side, der promoverer din bog, og den har en pressemeddelelse, der afspejler sidste års resultater, men intet nuværende, vil læsere spørge sig selv, hvor ofte du tjekker dit websted. Læsere vil også være mindre tilbøjelige til at kontakte dig, hvis dit websted ser forældet ud

3. Klik på hver enkelt fane, annonce og banner for at sikre, at de opretter forbindelse til deres korrekte indhold. Hvis nogen betaler dig for at tilføje en annonce til din side, men annoncen knytter ikke til deres firma, ikke bare vil du skylde dem penge for ikke at fuldføre projektet fuldt ud, men det kan også tabe penge for jer begge. Hvis et firma ser, at de får flere kunder fra folk der besøgte dit websted, vil deres annonceplads forblive længere. Hvis de ser halvdelen af ​​tiden, vidste brugerne ikke, hvordan man klikker på kampagnerne, kan firmaet, der bad om annonceplads, spørge deres penge tilbage tidligt, fordi du ikke ' t følger med din afslutning af aftalen.

4.

Tag alle kursiverne, forskellige fancy skriftfarver og utallige zoomende ord. Dit websted skal ikke ligne et fireworks PowerPoint-præsentation. Undersøgelser har vist, at farven sort er den nemmeste at læse, og skrifttyper som Times New Roman og Arial er tilstrækkelige til lang læsning. På en hvid skærm kan lyse farvetoner og masser af animation få dig til at tabe seerne. Et websted behøver ikke at være kedeligt i bare sort / hvidt, og farve bringer livet til siden, men sørg for, at læseren kan se, at indholdet er lige så vigtigt som website design. (Bemærk: Der er undtagelser fra denne regel Interaktive dele af webstedet som digitale magasiner eller aviser bør stadig være læsbare, men animation, som f.eks. Elektronisk at dreje siderne under læsning, kan underholde læseren. Denne regel gælder måske ikke, hvis dit websted handler om design, grafik eller fotografering. Selv om det ikke er en god idé at få dit websted til at ligne en neverending tegneserie, for visuelle træk, vil folk gerne se mønster mere end teksten. Men når de læser teksten for at finde ud af, hvordan man køb dine designs eller fotografering, gør det nemt at læse. Lad de lyserøde ord være.)

5.

Sørg for at have brugsbetingelser og privatlivspolitik på sider Brug tredjepartsindhold til at sælge et produkt, har fora eller indsamler privat information (dvs. kreditkort s og adresser). Det er ikke obligatorisk, at alle hjemmesider har disse muligheder, men det er vigtigt for brugere, der køber ting på dit websted eller har brug for at vide om genoptrykningsrettigheder, for at vide, hvordan deres information bliver sporet, mens de besøger dit websted.

6.

Opdater dit indhold regelmæssigt. Selvom webstedet ikke er så populært som et nyhedswebsted eller et underholdningssted, kan du finde nyt materiale til at tilføje eller endda nye billeder, hvis du vil have folk til at besøge din side. Hvis en bruger holder på at besøge dit websted, og hun ikke ser noget nyt i den sidste måned eller så, vil hun stoppe med at besøge. Hold dine seere interesseret. Hver gang noget nyt sker, som du vil have brugerne at vide om, skal du føje det til webstedet. Overvej blogging. Det er en kreativ måde at holde dine læsere i stand til.

7.

Bestem en stilguide, som du vil bruge til at redigere dit websted, og sørg for andre webredaktører, der kan arbejde på dit websted, holder sig til denne stil. For en ivrig læser er det irriterende at se serielle kommaer i en sætning og mangel på kommaer i en anden. Hvis en titel har alle store bogstaver minus artiklerne (a, an), men en anden titel er formateret i sætningsstruktur (kun første bogstav i det første ord er aktiveret), brugerne vil undre sig over hvor mange der arbejder på dit websted, og har du nogensinde haft et møde for at bestemme stilen .

Opdatering af et websted kan være kedeligt, men det er nødvendigt, især hvis du arbejder for et nyhedsdrevet websted. Store ting som gamle nyheder, typografier, bannere, der ikke fungerer, og faner, der ikke fungerer, er hurtige måder at miste brugerne på at besøge dit websted.