Sådan opretholdes børn og teenagere på nettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Diskuter med dit barn fordelene og risiciene ved at bruge internettet. Udnyt online ressourcer (se Ressourcer nedenfor), der tilbyder vejledninger om internet sikkerhed. Du og dit barn kan gennemgå disse sammen.

2.

Gør klart for dit barn, at han aldrig skal udlevere personlige oplysninger til fremmede. Dette omfatter adresse, telefonnummer, skole og forældre '. Predators kan nemt finde ud af andre fakta ved at bruge disse oplysninger.

3.

Forklar dit barn, at folk på Internettet er måske ikke det, de synes at være. Det er let for nogen at give ud med et falsk navn og en alder. Oplys dit barn om straks at fortælle dig, om hun kommer på tværs af noget, der gør hende ubehageligt, bange eller forvirret. Børn, der har god kommunikation med deres forældre, er mindre tilbøjelige til at søge efter en anden til at betro. Lad dit barn vide, at han altid kan komme til dig, uanset hvad, og du vil altid være der for ham.

p> 5.

Planlæg masser af familieaktiviteter for at holde dit barn optaget. Afhængigheden af ​​online-relationer kan udvikle sig, når hun keder sig.

Børn og teenagere får mange fordele og fordele, når de bruger internettet. Børn kan slå op information til skoleprojekter og bruge email for at holde kontakten med familien. Men internettet kan også udgøre trusler mod deres sikkerhed. Forældre kan imidlertid tage disse skridt for at holde børn og teenagere sikre online.