Sådan synkroniseres en iPhone med din Outlook-kalender eller Google Kalender

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Synkroniser din iPhone med din Outlook Kalender ved hjælp af iTunes

1.

Åbn iTunes, og kontrollér for at sikre dig, at du har den nyeste version. Gør dette ved at klikke på 'Hjælp' og derefter klikke på 'Check for Updates.'

2.

Brug det kabel, der fulgte med din iPhone, til at forbinde det direkte til din computer. Dette vil automatisk starte iTunes. Vælg 'iPhone' fra iTunes-kildelisten. Klik på fanen 'Info' i iTunes.

3.

Klik på 'Synkroniser Outlook-kalendere'. Klik på 'Apply' i nederste højre hjørne af skærmen. Din computer synkroniseres nu med din iPhone baseret på dine indstillinger.

Synkroniser din iPhone med din Google Kalender ved hjælp af iCal

1.

Log ind på din Google-konto og gå til din Google-kalender side. I venstre side af siden klikker du på den nedadgående pil, der er ved siden af ​​den kalender, du vil synkronisere. I rullemenuen skal du klikke på 'Del denne kalender'.

2. < Klik på fanen 'Kalenderoplysninger'. Næste, rul ned for at finde sektionen 'Privat adresse' nederst på siden. Klik på den grønne knap, der hedder 'ICAL.' Dette åbner en pop- vindue, der har URL'en med den private adresse til din kalender. Denne adresse må aldrig deles med andre, da den giver fuld adgang til din Google-kalender. Fremhæv og kopier denne URL til dit udklipsholder ('Control + C')

3.

Start din iCal-applikation fra Dock. Gå til 'Kalender' i topmenuen, og klik derefter på 'Abonner'. Indsæt URL'en fra dit udklipsholder her 'Control + V') i popup-dialogboksen. Klik på knappen 'Abonner'. Dette abonnerer din iPhone på din Google-kalender og åbner et informationsvindue.

4.

Skriv et navn og en beskrivelse af kalenderen i de relevante blanke felter. Hvis du ikke vil importere 'Alarmer', 'Vedhæftede filer' og / eller 'At gøre genstande' fra Google, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for den valgmulighed / s, du ikke vil have.

5 .

Vælg et tidsinterval fra rullemenuen, der er mærket 'Auto-refresh.' Dette afgør, hvor ofte iCal opdaterer Google-kalender.

6.

Klik på knappen 'OK'. Din Google-kalender bliver nu angivet i venstre rude i dit iCal-vindue. Nu næste gang din iPhone synkroniserer, opdateres alle dine Google kalenderhændelser.

Tips og advarsler

  • Dine kalendere skal gemmes i en Outlook 2003- eller Outlook 2007-kompatibelt kalenderprogram.
  • Du kan justere dine indstillinger, når din iPhone er tilsluttet din pc.
  • Du skal kun synkronisere iCal og Google netop denne gang : Med hver synkronisering opdaterer iCal automatisk nye kalenderhændelser i de angivne tidsintervaller.
  • Ved hjælp af iTunes kan din iPhone synkronisere med din Outlook kalender, ligesom det gør med dine kontakter. Det er også nemt at synkronisere din Google kalender med din iPhone, især hvis du bruger iCal. Læs videre for at lære at synkronisere en iPhone med din Outlook kalender eller Google kalender.