Sådan tilføjes en komputer til et trådløst netværk uden netværksnøglen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for din computer og lad den tændes. Du skal skifte brugere ved at gå til startknappen og kigge efter knappen for at slukke for computeren. I stedet for at slukke for det, skal du klikke på knappen for ændring af bruger og vælge Administrator.

2.

Klik på startmenuen igen og kig efter kontrolpanelet til internettet. Du kan også finde dette under værktøjslinjen menuen på din internet browser. Du skal bruge programmet til den trådløse router. Afhængigt af hvilken type router du bruger, kan dette have en række navne.

3.

Søg efter sikkerhedsindstillingerne. Dette vil enten være øverst på skærmen eller på venstre skilt på skærmen. Når du trykker på sikkerhedsknappen, bør du se muligheden for at ændre din trådløse netværkssikkerhed.

4.

Følg vejledningen, når den er angivet, og fortsæt med at trykke på næste. Når du finder knappen, der spørger om du vil beholde dine trådløse indstillinger eller ændre / tilsidesætte dine nuværende indstillinger, skal du vælge at tilsidesætte de gamle indstillinger.

5.

Kontroller knappen, der spørger om du vil gerne slukke for din trådløse sikkerhed. Dette ændrer dine indstillinger og giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet uden brug af en netværksnøgle.

Tips og advarsler

  • Hvis trinene her ikke ; t arbejde, prøv at nulstille din router. Routeren kræver en sikkerhedsnøgle eller adgangskode for at fortsætte, men du kan ændre det ved at nulstille det. Se efter nulstillingsknappen, tryk på den en gang, og alt skal skifte tilbage til dets oprindelige indstillinger.
  • Hvis du ændrer dine indstillinger, kan alle i området bruge din trådløse router til at oprette forbindelse til internettet. Dette kan skade dine sikkerhedsindstillinger og tillade andre at stjæle dine personlige oplysninger.
  • Et trådløst netværk er en nem måde at forbinde en stationær eller bærbar computer til internettet uden at bruge ledninger, der ellers kunne komme i vejen. Mange af de trådløse routere bruger i dag en adgangskodebeskyttet sikkerhedsnøgle, som forhindrer andre i at bruge routeren til deres egne behov. Men hvis du mister eller glemmer din sikkerhedsnøgle, kan du have et problem. Det er derfor vigtigt at lære at tilføje en computer til et netværk uden en sikkerhedsnøgle.