Sådan tilføjes en trådløs router til et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb alt udstyr. Kabler skal medtages med router og internet modem. Hvis ikke, skal du købe to Ethernet-kabler, inden du starter installationen.

2.

Sluk for modemet ved at frakoble det, midlertidigt deaktivere internetforbindelsen. Udskriv eller kopier alle nødvendige instruktioner, før du gør det, da du ikke har adgang til oplysningerne efter dette trin.

3.

Tilslut den trådløse router til modemet. Hvis din computer forbinder til internettet via et eksisterende kabel, skal du afbryde forbindelsen fra computeren og tilslutte den til internetporten på routeren i stedet. Hvis den er tilsluttet med et USB-kabel, skal du fjerne dette og bruge Ethernet-kablet i stedet.

4.

Slut modemet til og tænd for strømmen. Når du har ventet et par minutter, skal du gøre det samme med den trådløse router. Vent et øjeblik eller to, og kontroller derefter for at se, at internettet, WAN eller WLAN-lampen lyser, og bekræft en vellykket forbindelse.

5.

Tilslut routeren til computeren ved hjælp af kablet følger med produktet og etablerer netværksforbindelse. Når du er færdig, fjern dette kabel, så computeren kommunikerer med routeren ved hjælp af trådløst signal.

Tips og advarsler

  • af samme producent som det eksisterende udstyr, såsom USB-trådløse adaptere eller kortbaserede adaptere til stationære og bærbare computere.
  • Trådløst netværk gør det muligt for computere og enheder at kommunikere enkelt og effektivt. Del en internetforbindelse, flyt filer og fotos fra en computer til en anden og send dokumenter til en printer, der er placeret i et andet rum, uden at du nogensinde forlader dit sæde. Ved at tilføje en trådløs router til dit netværk forsvinder behovet for besværlige kabler og manglende mobilitet, hvilket gør opgaver på din computer nemmere og nemmere.