Sådan tilslutter du en computer til en anden computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning af en computer til en anden computer

1.

Sluk begge computere. Hvis du ikke gør dette før hele processen starter, kan dit operativsystem muligvis ikke starte korrekt, eller en computer kan forsøge at starte op fra den anden.

2.

Slut den ene ende af CAT5-crossover-kablet til hver af computere u0026 # x2019; Ethernet-porte.

3.

Tænd begge computere. Hvis du skal logge ind på dit operativsystem, skal du gøre det nu som normalt.

4.

Åbn 'Denne computer' på begge computere og klik på 'Egenskaber'. Vælg 'Computer Name' og derefter 'Change.' Giv hver computer et unikt navn. Det betyder ikke noget, da du kun bruger dette til organisatoriske formål.

5.

Peg musen over 'Mine netværkssteder' og højreklik . Klik på 'Egenskaber' og vælg 'Internet Protocol' (TCP / IP.) Giv hver computer en unik IP-adresse. Brug 192.168.0.1 og 192.168.0.2. Indstil subnetmasken til 255.255.255.0 for begge.

6.

Klik på computerens harddisk, som du vil dele (det kan begge være) og klik om deling og sikkerhed for at dele harddiske mellem computere.

7.

Følg den samme proces til printerdeling. Klik på 'Printere' i 'Denne computer.' Sørg for at give din printer et navn, så du og dine computere kan genkende det. Klik på 'Del denne printer' i venstre margen.

Denne artikel er beregnet til personer, der ønsker at dele filer mellem to eller flere computere eller dele en harddisk eller printer. Processen er ret simpel og kan gøres med et par stykker hardware og et par software tweaks. Denne artikel vil forklare, hvordan du forbinder en computer til en anden computer.