Sådan tilsluttes en ekstern USB-harddisk til en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en mellemleder, der fungerer sammen med din computers operativsystem. Produkter som Linksys 'Network Storage Link eller D-Link' s trådløse netværkskasse gør det muligt at forbinde din eksterne harddisk til din router lettere end nogensinde.

Saml og tilslut alle nødvendige tilslutningskabler. Du skal bruge et Ethernet-kabel til at gå fra kassen, der forbinder harddisken med din trådløse router i en af de åbne porte på bagsiden af ​​din trådløse router og en USB-kabel, der forbinder dit eksterne drev med opbevaringslinkboksen (medmindre du bruger en flash-hukommelsesenhed eller et drev).

3.

Tænd for enhederne. Sørg for, at din internetforbindelse fungerer, og at lagerenheden fungerer korrekt.

4.

Indsæt installations-cd'en i din computer. Kør alle nødvendige eksekverbare filer på disken. Følg instruktionerne og installer de nødvendige værktøjer til den specifikke type eksternt drev, du bruger. For eksempel kan der være en særlig udnyttelse for flash-drev. Disken skal automatisk registrere den nødvendige enhed.

5.

Konfigurer opbevaringslinket. Under opsætningen skal du have fået mulighed for at sikre enheden med et loginnavn og kodeord. Åbn enheden og log ind. Lav de ændringer, du vil have på lagerenheden, men hvis du ikke er sikker på, hvilke specifikke ændringer du vil gøre i standardindstillingerne, skal du forlade standardindstillingerne for at undgå at skabe problemer.

Tips og advarsler

  • Kontroller forbindelserne under opsætningen, hvis computeren ikke genkender det eksterne drev. Hvis det ikke vedligeholdes igen, er enheden defekt eller det er ikke kompatibelt med dit operativsystem.
  • Hvis du vil have folk på dit netværk for at have ekstra lagerplads, men du vil ikke gå i problemer med at tilføje en helt ny server til netværket, kan du tilføje en ekstern harddisk til det trådløse netværk via din trådløse router til en praktisk løsning.