Hvordan man opbygger et Ethernet-kabel den korrekte længde for ethvert projekt

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få først de nødvendige komponenter; CAT 5e-kabel, to (2) RJ-45 stik og et krympeværktøj.

2.

Skær CAT 5e-kablet til den ønskede længde.

3.

Skær ca. 1 ' af beklædningen af ​​CAT 5e-kablet på hver ende. Du kan nu se de 4 ledninger. De er grønne, grønne / hvide, blå, blå / hvide, orange, orange / hvid, brun og brun / hvid. Prøv at rette ledningerne.

Hvis det kan være en udfordring, men du bliver nødt til at få ledningerne en ende i følgende rækkefølge: Hvid / Orange, Orange, Hvid / Grøn, Blå, Hvid / Blå, Grøn, Hvid / Brun, Brun. Sæt ledningerne i denne rækkefølge ind i RJ45-enden. Vær sikker på at når du kigger gennem jackenden, er ledningerne i den rigtige rækkefølge. Det kan være nødvendigt at trimme ledningerne til den korrekte længde. Denne CAT 5e jakke skal lige næppe komme ind i jackenden. Brug nu dit krympeværktøj og krymp endet på ledningerne.

5.

Nu skal du forberede den anden ende som den sidste, BEMÆRK, at ledningerne skal være i en anden rækkefølge: Hvid / Grøn, Grøn, Hvid / Orange, Blå, Hvid / Blå, Orange, Brun, Hvid / Brun. Indsæt ledningerne i jackenden og krympningen.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at ledningerne er i den rigtige rækkefølge.
  • Har du brug for et ethernet-kabel? Er en fabrikslængde ikke egnet til dine behov? Følg blot disse instruktioner for at lave et Ethernet-kabel med brugerdefineret længde.