Hvordan man undgår Craigslist Ghosted u0026 amp; Flagged Ads Proven Tactics !!

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Unik e-mail-adresse: Prøv at bruge en anden e-mail-adresse for hver udstationering.

2.

Enestående beskrivelse: Du skal ændre annoncebeskrivelsen hver gang. Ellers er det simpelthen ikke muligt at sende den samme annonce igen og igen.

3.

I.P. adresse: Skift din I.P. så ofte som muligt. Craigslist tillader at sende omkring 10-20 annoncer om dagen fra en I.P. Hvis mere er lagt ud, er det blokeret for få timer til få dage, endog permanent, hvis det misbruges gentagne gange.

4.

Titler: Brug af mange forskellige titler er også nyttige. Det reducerer især brugerflagging. Og selvfølgelig fører brugerfletninger til sletning af medarbejdere.

5.

Tidspap: Du må ikke sende mere end 10-20 annoncer ad gangen. Giv noget tidskløft mellem hvert parti af posteringer.
mere ...

Tips og advarsler

  • Sammendrag: Du skal investere i Craigslist Posting, men ikke på tingene kan ikke bringe dig værdi! Spørg en professionel, før du træffer beslutning om køb! Jeg vil foreslå www.Powerpostings.com, du kan få hvad du har brug for ved at betale mindre!
  • Tips om craigslistannoncepostering

    Craigslist er den mest populære gratis annoncerede annonceplacering i USA og hele verden. Jeg har lang erfaring med at sende annoncer på craigslist. Craigslist har meget høj Alexa ranking. På grund af sin enorme popularitet er webstedet det første mål for spammerne. Craigslist opgraderer systemets system til stadighed for at bekæmpe spammerne. Nu er det sværere at sende den samme annonce på forskellige steder eller flere gange på et bestemt sted.