Sådan bypasses skolens internetfiltre

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Prøv at sætte u0026 quot; https: // u0026 quot; før webadressen, i stedet for blot http: //, fungerer dette meget, hvis hjemmesiden understøtter det.

2.

Hvis din skole ikke allerede har blokeret det , kan du gå til www.sefreak.com og logge ind på portalen ved hjælp af brugernavnet student og adgangskoden random1 for at få adgang til en rigtig hurtig proxy.

3.

Hvis din skole opdaterer ofte bloklisten, og du vil altid holde sig orienteret om de seneste proxywebsteder. Du kan tilmelde dig en mailingliste her: http://www.peacefire.org/circumventor/.

< p> 4.

Hvis du har adgang til din egen computer, skal du overveje computerprogrammer som UltraSurf eller HotSpot Shield, som hjælper med at komme omkring internetcensur.

5.

p> Til den mere teknologisk tilbøjelige kan du oprette din egen proxyserver ved hjælp af en kørende computer, der er forbundet til internettet derhjemme, eller ved at bruge Google Apps: http://lifehacker.com/5484934/run-your-own-free -proxy-through-the-google-app-motor

Tips og advarsler

  • Brug kun disse e teknikker, hvis du er villig til at acceptere konsekvenserne af at blive fanget.
  • De fleste skoler gør det muligt for en firewall at begrænse dig fra at besøge upassende websites, billeder eller andet materiale. Desværre blokerer de nogle gange perfekt legitime ting, som nogle gange skal du få adgang til en skoleopgave. I disse tilfælde er her et par tips til at omgå dine skolers internet sikkerhed.