Sådan deaktiveres fil- og printerdeling på dit lokale netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til Netværksforbindelser i Windows XP. Du finder muligvis dette, når du klikker på Start og ruller ned til Tilslut til-indstillingen.

2.

Højreklik på den forbindelse, du ønsker at foretage ændringen til. Vælg Egenskaber.

3.

På den side, der vises, skal du fjerne markeringen i feltet til fil- og printerdeling.

4.

Når det er gjort, skal du klikke på OK og genstarte din forbindelse.

5.

Når du opretter forbindelse igen, har andre ikke længere adgang til dine lokale filer, mapper og printere.

Tips og advarsler

  • Dette øgede trin i sikkerhed sikrer, at du ikke vil tillade nogen at snoop ind på dine filer.
  • Husk at slå denne mulighed til igen, når du er i et sikkert miljø, som hjemme.
  • Hvis du er i et mindre sikkert miljø, kan du måske deaktivere fil- og printerdeling, så der er en mindre chance for at blive hacket. Det tager kun nogle få enkle trin.