Sådan donerer du computerens strøm til SETI

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download den BOINC-computersoftware, som projektet kræver for at styre deres projekt fra din hjemmecomputer (se Resources).

2.

Læs reglerne og reglerne sammen med systemkravene før du downloader programmet. Bekræft, at du har nok hukommelse og kompatibelt operativsystem.

3.

Åbn dit BOINC projektledelsesvindue og vælg 'Vedhæft til projekt'. Følg vedhæftningsguiden for at modtage dit første projekt.

4.

Indtast URL, når du bliver bedt om at vælge et projekt. BOINC fungerer som software til flere projekter. Du skal angive anmodningen om at arbejde på SETI-projektet (se Ressourcer).

5.

Opret en brugerkonto. Medtag din e-mail-adresse for at oprette din konto med BOINC.

6.

Vælg 'Næste' efter oprettelsen af ​​din konto, og SETI lægger dit første projekt til din computer. Tillad projektet at arbejde, mens computeren er inaktiv. Det er sat op til at køre som din computers screensaver.

7.

Vær opmærksom på, at systemet automatisk starter en ny download, efter at arbejdet på det første projekt er afsluttet.

Tips og advarsler

  • Kontroller, hvor meget af din computer SETI-projektet bruger, og hvornår det bruger det ved at justere kontrollerne i projektlederen.
  • Spor arbejdet, da SETI på hjemmeskærmen viser alle statistikker sammen med en pauseskærm, der giver dig en ide om det igangværende arbejde.
  • Du skal eje computeren til installation af SETI software eller har administrative rettigheder. Medmindre du har tilladelse fra din arbejdsgiver, er det ulovligt at drive SETI derhjemme på en arbejdskomputer.
  • Hvis du nogensinde har spekuleret på, om der virkelig er udlændinge eller er overbevist om, at der er dette, er det et projekt for dig. SETI's udenrigsundersøgelsessøgning er et program, der bruger hjemmecomputere til at sive gennem radioteleskopdata for tegn på intelligent liv i univers.