Sådan donerer du computerens strøm til at folde hjemme

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download softwaren for at blive frivillig for projektet (se Ressourcer).

2.

Vælg typen af ​​klient. Konsollen og de grafiske klienter driver begge dataanalyseprogrammerne i baggrunden for deres computeroperationer. Screensaver-klienter opererer kun i baggrunden, mens pauseskærmen er i gang.

3.

Vælg et brugernavn og download den korrekte version til din computer.

4 .

Følg opsætningsvejledningen, og vælg at oprette forbindelse til serveren. Modtag dit første sæt proteindata for at analysere.

5.

Tjek den grafiske analyse af proteinfoldningen, der finder sted på din computer. Hold øje med, hvor meget din computer er ved at udføre.

6.

Se som en anden enhed downloads til din computer. Når processen fuldfører analysen af ​​en proteinfoldningsenhed, uploades den automatisk til værtsserveren.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil se, hvordan din enhedsanalyse sammenligner med andre, se statistikafsnittet på Folding at Home-webstedet for dine individuelle resultater og resultaterne af hele fællesskabet af frivillige computere, der arbejder på projektet.
  • Du skal eje computeren til at autorisere downloads eller har tilladelse fra din arbejdspladsens chef til at donere din ekstra computer strøm.
  • Gør din del for at hjælpe den fortsatte forskning i kurer for kræft, Parkinson, Alzheimer og andre krænkende sygdomme. Gennem Folding at Home-projektet kan du hjælpe forskere med at analysere tusindvis af proteinfoldningsscenarier. Vær en del af organisatorisk forskning for at forstå biologiske årsager til visse sygdomme.