Sådan donerer du computerens strøm til klimaforudsigelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download BOINC-softwaren til Climate Prediction-projektet (se Ressourcer).

2.

Indtast brugernavn og adgangskode for at identificere din computer og de data, den analyserer. Indtast webstedets URL, når du bliver bedt om projektoplysninger.

3.

Udfyld projektregistreringen, og softwaren installerer automatisk din første del af data for at analysere.

4.

Se det igangværende arbejde ved at se BOINC screensaveren eller vælge at vise projektgrafik fra BOINC-menuen.

5.

Læn dig tilbage og nyd det faktum, at du hjælper med at beskytte Jorden fra det stadigt skiftende klima. Når dataene analyseres, uploader programmet automatisk det til serveren og giver et nyt dataprojekt.

Tips og advarsler

  • Hvis dit system ikke kører korrekt, skal du prøve at suspendere clmiateprediction.net software for at sikre, at det ikke er årsagen. Kontakt det tekniske supportteam om at få din dataindlæsning ændret.
  • Hvis der er et problem med serveren eller din internetforbindelse, bliver du muligvis bedt om at prøve igen senere.
  • Hvis du har en firewall på din computer, skal du sætte BOINC software-webstedet på den accepterede liste for at undgå projektforsinkelser.
  • At donere din ekstra computer strøm til Climate Prediction s hjemmeside er en måde at blive involveret i situationen for at redde vores jord. Forsøget bruger den nuværende klimaforskning til at komme med og analysere klima forudsigelser, så vi kan forberede Jorden til fremtidige klimaændringer.