Sådan får du dit domæneregistrator til at låse dit domæne op og oplist dig som WHOIS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Du har registreret dit domænenavn hos en registrar, hvilket betyder, at registratoren på dine vegne krævede et domænenavn for dig. De har nu alle de oplysninger om, hvem der ejer domænet (whois) og hvor domænenavnet peger, forhåbentligt til din hjemmeside.

2.

For at ændre ejeroplysningerne skal have adgang til din konto hos domæneregistratoren. Brug blot brugernavnet og adgangskoden, som du brugte til at registrere domænet for at logge på din konto.

3.

Efter at logge ind på din konto skal du gå til domæneadministrationsskærmen, hvor Du kan faktisk administrere dit domænenavn. Nogle registrarer kan kalde det med et andet navn, men du søger i grunden et område, der viser dit domænenavn og oplysninger om ejerskab, også kendt som whois-informationen.

4.

Vælg det domænenavn, du ønsker at ændre. Dette fører dig til en mere detaljeret side, hvor du bør finde muligheden for at 'låse op u0026 quot; Dit domænenavn, som giver dig mulighed for at ændre oplysninger om domænet som whois og navneserveradresser. Afhængigt af din registrar kan denne tjeneste kaldes alt fra Domain Lock eller Locking, Domain Protect, Registrar Lock, Transfer Lock, Overfør sikkerhed til høj sikkerhed. Sørg for at vælge låse op og tryk ok, normalt tager det to skridt for at sikre det, du virkelig vil gøre.

5. Når du har låst dit domænenavn op, vil du kunne at ændre de whois oplysninger. Vælg det område, der hedder 'registrant', dette er et smukt standardnavn for whois-oplysningerne. Skift Navn og adresse til den information, du vil have, vil ændre hvemoplysningerne. Nogle programmer som Godaddy kan opdatere registrant, administration, techincal og kontaktoplysninger på én gang. Sørg for at gennemgå dine ændringer og tryk ok, normalt tager det to skridt for at sikre, at det er det du virkelig vil gøre. Husk, hvem der er angivet som registranten ejer domænenavnet, uanset hvem der har betalt for det.

6.

Når du er færdig med at opdatere whois-oplysningerne, sørg for at låse domænenavnet. Følg bare de samme trin for at låse op og vælg 'Lås' denne gang. Husk, afhængigt af din registrar, kan denne tjeneste kaldes alt fra Domain Lock eller Locking, Domain Protect, Registrar Lock, Transfer Lock, Overfør sikkerhed til høj sikkerhed.

Tips og advarsler

  • Du skal gennemgå dine whois-oplysninger to gange om året for at sikre, at alle oplysninger er ajourførte.
  • Du skal ikke bruge de samme whois-oplysninger til registrant og teknisk, hvis du
  • Prøv at holde dine domæner hos en registrar.
  • Sørg for, at e-mail-adressen er gyldig for registranten i whois.
  • / li>
  • Sørg for at LÅS dine domæner efter at have låst dem op.
  • Hver registrar er lidt anderledes, så udnyt deres hjælpemenuer.
  • Du ejer et domænenavn, men du skal ændre dine whois-oplysninger. Muligvis har du tilmeldt dig nogle gratis u0026 quot; privatliv u0026 quot; beskyttelse og nu vil de opkræve dig eller måske du har ændret adresser; På den ene side må du opdatere disse informationer. Dette giver dig de nødvendige skridt til at tage sig af det.