Sådan fortæller du, om en ekstern bruger er på dit trådløse netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indstil en adgangskodebegrænsning på dine trådløse netværksindstillinger. Dette enkle trin forhindrer nogen uden adgangskoden fra at logge på dit trådløse netværk. Hvis du tænker på en vanskelig adgangskode, vil det være næsten umuligt for alle, men du og din familie at finde ud af det.

2.

Vær opmærksom på din pc-hastighed. Hvis din computer har tendens til at køre ganske hurtigt, skal du være opmærksom på, om det ser ud til at trække. Hvis du surfer på nettet, og det ser ud til at tage længere tid at downloade, kan det betyde, at nogen bruger dit trådløse netværk.

3.

Hvis du bemærker usædvanlige ikoner på dit skrivebord eller filer på din pc, kan du have en ubudenhed på dit trådløse netværk. Hvis du installerer en firewall, er du bedre beskyttet. Men enhver, der har adgang til dit wirleess-netværk, kan i det væsentlige 'kapre' din computer.

p> 4.

Du ser bogstavelig talt dem, der stjæler dit trådløse netværk. Hvis du har en nabo, der sidder udenfor med sin laptop eller parker i nærheden af ​​dit hus med sin pc i sin bil, kan de låne din adgang til trådløst netværk.

Tjek din historie og midlertidige internetfiler. Selvom du muligvis kan se, hvor en person surfer, kan du ikke finde ud af, hvem de er.

/p>

6.

Brug et trådløst netværksdetekteringsprogram designet til at spore trådløs internetaktivitet og nede udenfor brugere. Selv om du måske skal købe software eller downloade nogle programmer, er det s Jeg er værd, hvis du er en forsigtig trådløs ejer.

Tips og advarsler

  • Kryptering af personlige oplysninger og filer for ekstra sikkerhed.
  • Sørg altid for at sikre din trådløse adgang med en adgangskode.
  • Trådløs internetadgang er en utrolig opfindelse, der gør det nemt og nemt at oprette forbindelse til World Wide Web. Men mange pc-ejere plages med uønskede trådløse tyve, dem, der logger på andre netværk via et trådløst kort eller en anden enhed. Lær hvordan du registrerer, om nogen bruger dit trådløse netværk, og hvordan man forhindrer det i at ske.