Sådan fortæller du, om nogen direkte linker dine billeder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug et billedwebsted til at søge efter direkte links til dine billeder ved at indtaste webadressen på dit websted. Websteder inkluderer alt på internettet, dito, Pic Search og Yahoo! Billedsøgning.

2.

Hvis nogen direkte linker til dit websted, vil du se billederne på skærmen og et link for at følge billederne, hvor de bruges. Følg linket.

På dette tidspunkt finder du enten websteder, som du har givet tilladelse til at bruge dit billede ved at give dem din webadresse, eller du vil finde din billeder på websteder, der bruger dit billede som deres eget.

4.

Hvis dine billeder bliver brugt uden din tilladelse eller du har givet tilladelse, men ikke vil have dem til direkte link, kontakt hjemmesiden ejer med et roligt brev, der informerer dem om overtrædelsen og hvordan du vil have dem til at fortsætte. Du kan fortælle dem at stoppe med at bruge dine billeder eller ved at få dem til at kopiere billederne på deres computer og downloade billederne til deres websted.

Tips og advarsler

  • Du kan tage skridt til at forhindre yderligere direkte link fra dit websted ved hjælp af JavaScript-programmering kaldet 'Højreklik på Bloker'.
  • u0026 lt; br> Hvis den person, der stjæler dit billede, ikke stopper, kan du ændre billedet, som også vil ændre billedet på deres websted. Et gammelt eBay-trick for at forhindre sådan tyveri er at erstatte billedet med en grafik, der siger, 'Denne person er en tyv.'
  • Vær rolig og rimelig, når du håndterer nogen, der bruger din billeder. Du vil muligvis kompromittere og lade dem bruge billedet i stedet for kredit og et link, som kan hjælpe dit websted.
  • Når nogen linker til billeder på din hjemmeside, begår de båndbredde tyveri. Årsagen til at dette er tyveri er, at det bruger værtens båndbredde til at vise billeder til et andet websted. For gratis websteder kan båndbredde tyveri betyde, at webstedet går over sine maksimumsbeløb og kan ende op i et par timer til et par dage. For et betalt sted betyder det, at hjemmesidensejer skal betale ekstra penge. Læs videre for at lære at fortælle, om nogen direkte linker dine billeder.