Sådan installeres Truphone Version 3

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug din telefon til at besøge Truphone-webstedet og klikke på download-knappen. Dette fører dig til siden, hvor du kan finde alle detaljer om download af programmet.

2.

Vælg dit land i rullemenuen på download siden og indtast dit mobiltelefonnummer i den viste boks. Sørg for at indtaste hele nummeret, herunder områdekoden for at sikre, at linket bliver genereret korrekt.

3.

Kontroller din SMS-indbakke til tekstbeskeden Truphone sender til din telefon . Klik på Enter for at følge denne besked til et link online, hvor du kan downloade softwaren.

4.

Vælg at oprette forbindelse til internettet ved hjælp af Truphone, når applikationen spørger. Dette vil straks begynde at downloade programmet på din telefon.

5.

Opret en ny konto, når programmet spørger. Du skal svare på nogle få spørgsmål til at oprette en konto.

6.

Vent til programmet sender dig en anden tekstbesked og tryk på svar. nødt til at sige noget i meddelelsen, men Truphone har brug for et svar for at sikre, at din telefon fungerer korrekt.

7.

Acceptér oplysningerne Truphone sender dig til at downloade din nye brugerkonto . Du er nu klar til at bruge Truphone-softwaren.

Tips og advarsler

  • Sørg for at have internetadgang på din mobiltelefon, før du besøger hjemmesiden og indtaste dine oplysninger. Hvis du ikke har internetadgang, vil downloaden ikke virke.
  • Truphone er et downloadbart program, der gør det muligt for mobiltelefonbrugere at lave lave omkostninger og gratis telefonopkald, selv til internationale steder. Systemet forbinder telefonen med et WiFi-signal, der omdirigerer opkaldene omkring den eksisterende operatør. Det er meget nemt at bruge, alt du skal gøre er at downloade Truphone Version 3 på din telefon.