Sådan laver du VoIP-opkald på en Pocket PC ved hjælp af Express Talk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut Pocket PC'en til internettet og besøg Express Talk-webstedet.

2.

Download Pocket PC eller mobilenhed VoIP software. Filen er ikke meget stor og tager mellem 5 sekunder og 1 minut at downloade afhængigt af din internetforbindelse.

3.

Kør filen expresstalk.exe for at installere programmet. Følg anvisningerne for installationen, da de dukker op på skærmen. Du bliver bedt om at læse en serviceaftale og udfylde oplysninger om lomme pc'en.

4.

Opret en gratis konto med Express Talk. Når du bliver bedt om det under installationen, skal du klikke på 'Setup Free Account.' Følg instruktionerne på skærmen, der følger.

5.

Afslut opsætningen og klik på 'OK'.

6.

Indtast nummeret, IP eller e-mail til den person eller pc, du vil ringe til. F.eks. Indtastes telefonnummeret 123-456-7890 uden mellemrum, '1234567890.' En IP-adresse er indtastet, 'joe@123.456.789.0123.' For at indtaste en email skal du skrive 'joe@email.com.' Klik på den grønne knap, der ligner en telefon for at starte opkaldet. For at hænge op, skal du klikke på den røde knap.

Express Talk er en VoIP eller Voice Over IP, software, der giver dig mulighed for at bruge en internetforbindelse til at foretage telefonopkald. Med Express Talk bruger brugerne gratis VoIP-opkald overalt i USA. Express Talk er tilgængelig til lomme pc'er og andre mobile enheder.