Sådan opkobles en router til en eksisterende en til oprettelse af et adgangspunkt

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sådan tilføjes en anden router til dit hjemmenetværk

1.

Slut en pc til den sekundære router. Tryk på 'Reset' knappen på routeren og hold i 30 sekunder. Dette vil tage gendannelse af fabriksindstillingerne til den sekundære router. Start pc'en op, så du kan oprette forbindelse til routeren.

2.

Åbn en webbrowser på computeren og indtast IP-adressen på den sekundære router. Det skal være 192.168.1.1. Hvis dette ikke virker, skal du kontrollere dokumentationen til din router.

3.

Indtast standardadministratorens brugernavn og adgangskode til den sekundære router. din manual, da disse oplysninger varierer efter mærke.

4.

Konfigurer den sekundære router. Skift IP-adressen eller den lokale (DHCP) -adresse for den sekundære router siden lige nu det mest sandsynligvis har samme IP-adresse som den primære router. Søg efter en fane eller en side med 'indstillinger' for at ændre dette. Du kan ændre adressen til noget som 192.168.1.2. Skift bare det sidste nummer på den lokale adresse. skal deaktivere DHCP på din sekundære router, da den primære router vil den ene tildele IP-adresser til alle computere.

5.

Tag Ethernet-kablet og forbind de to routere sammen som såvel som andre computere på dit netværk. Genstart begge routere, så de kan være sikker på at 'finde' hinanden. Test hver computer for at se om den ser de andre på Netværket.

Tips og advarsler

  • Hvis routerne ikke 'ser' hinanden, skal du prøve at tage stikket ud i nogle minutter. Hvis routere stadig ikke kan se hinanden, skal du prøve at gentage alle trin igen og læse din router dokumentation.
  • Det er meget vigtigt, når du tilføjer en anden router for at ændre IP-adressen, fordi hvis du ikke ' t, så bliver enhederne på den sekundære router slukket af hjemmenetværket.
  • Skift standardadgangskoden til din router og opbevar den på et sikkert sted. Hvis du skulle glemme, kan du indstille routeren tilbage til producentens indstillinger. Husk bare at gentage eventuelle ændringer, du har foretaget i konfigurationen.
  • Ikke for længe siden kunne den gennemsnitlige computerbruger aldrig nogensinde have hørt om en router, men nu er det sandsynligvis, at de ejer mindst én. Med billigere computere og hurtigere internet har flere mennesker end nogensinde deres eget hjemmenetværk. anden router kan hjælpe med at lette netværkstrafik eller måske være nødvendigt, når du tilføjer flere computere til dit netværk. Tilføjelse af en anden router kan være vanskelig. Her er de grundlæggende trin i, hvordan du tilføjer en router til dit hjemmenetværk.