Sådan opretter du en Belkin Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut computeren direkte til dit kabel eller DSL modem. Hvis du ser en loginsøgning til din internetudbyder, skal du notere brugernavnet og adgangskoden.

2.

Tag stikket ud af stikket og dit kabel eller DSL-modem.

3.

Slut dit modem til din Belkin-router 's' WAN '-port. Slut computeren til en af ​​dine Belkin-router s nummererede porte.

4.

Tænd i dit modem og vent 10 sekunder. Tilslut din router og genstart computeren.

5.

Vælg 'Start', derefter 'Kontrolpanel' og derefter 'Netværksforbindelser'. Højreklik på 'Local Area Connection' for at hente dine netværksforbindelsesegenskaber.

6.

Klik på 'Internet Protocol (TCP / IP)' og derefter 'Hent en IP-adresse automatisk 'og derefter' Få DNS-serveradresser automatisk. '

7.

Åbn din webbrowser. Hvis du bliver bedt om brugernavn og adgangskode, skal du indtaste de oplysninger, du har optaget i trin 1.

Tips og advarsler

  • Hvis du forsøger at indstille op en Belkin-router, der har trådløse funktioner, klikker du på 'Trådløs internetforbindelse' i stedet for 'Local Area Connection' i Trin 5.
  • Hvis du har en statisk IP-adresse, skal du hente dette oplysninger fra din internetudbyder og konsultere deres dokumentation for at hjælpe med opbygningen af ​​din Belkin-router.
  • Belkin routere er en fremragende ressource til at forbinde dit hjemmenetværk med internettet. Selvom det ikke er særlig svært at oprette en Belkin-router, er der specifikke ting, du skal gøre for at skabe forbindelse mellem din computer og internettet.