Sådan opretter du et webcam (hostet og bruger FTP)

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

KØB EN WEB CAM:

Jeg beskrev, at du kunne bruge et PnP (Plug and Play) webcam i min første artikel, men for denne operation vil nok overveje en lille bedre webkamera. Du kan stadig bruge et PnP-kamera i starten, men du vil gerne opgradere som tiden går. Jeg vil anbefale brugen af ​​$50 - $70 Logitech webkameraer til denne operation.

2.

INSTALLER WEBCAM SOFTWARE:

Når du har dit kamera , installer den software, der følger med den. Læs vejledningen til installation af dit webcam på din lokale computer. Fejlfinding efter behov for opsætning.

3.

FTP LEVERINGSSYSTEM OVERVISNING:

I min grundlæggende webcam opsætningsartikel diskuterede jeg brugen af ​​en gratis hosting udbyder eller brug af Yahoo, AOL, MSN eller SKYPE. Men hvis du har din egen webserver, er der to hovedmåder til at levere dit webcam indhold til din hjemmeside og server:

1) FTP (File Transfer Protocol) til din hjemmeside og din webserver, som du er vært for . Vi vil diskutere denne mulighed i denne artikel.

2) Opret en intern server, der bruger webcam software til at streame dine billeder. Jeg vil ikke diskutere denne mulighed i denne artikel.

4.

DOWNLOAD WEBCAM FTP SOFTWARE:

Denne metode forudsætter at du ved, hvordan du bruger et FTP-program til at offentliggøre din hjemmeside allerede. Der er en masse gratis software derude, som du kan bruge til at oprette et FTP-link til din hosting-udbyder til dit webcam. Et par webcams kommer med gratis webcam software, som du også kan bruge. Jeg recommened at du ser på at bruge Webcam32, (prøveversion og derefter købe) TinCam (prøveversion og køb) eller ConquerCam (prøveversion og køb). Du kan også gøre en Google-søgning efter andre tilgængelige softwareprogrammer og ledig software.

Hvilket som helst du vælger at bruge, download det og installer det på din computer. Opsæt dit webcam som anvist i instruktionerne til softwaren.

5.

INDSTILL DIN WEBCAM FTP-KONTO:

Okay, så nu vil vi konfigurere FTP-oplysningerne, så dine billeder og video kan komme online! Afhængigt af den software, du downloadede, kan du have en indbygget websidebygger, eller du skal oprette en videoindpakning på din webside. Jeg vil ikke forklare det her, så du kan se dette op på Google. Du skal have en grundlæggende viden om html for at forstå, hvordan du gør dette. Bygg en testwebside til dette formål på dit websted.

6.

TEST KAMERAET:

Når du har konfigureret din FTP-konto, skal du kan nu teste WebCam og se om det gemmer data ud til din FTP-konto og din testwebside. Tillykke med, om det fungerer korrekt, hvis det ikke er tilfældet, skal du tjekke din kode på din HTML-side og også kontrollere de FTP-oplysninger, du har leveret til softwaren.

Ok, så denne artikel fulgte min anden artikel, der diskuterer, hvordan man opretter et grundlæggende ikke-streaming webcam. Jeg skal være opmærksom på, at denne artikel er til folk, der ønsker at være vært for deres eget hostede webcam - for forretnings-, fornøjelses- eller webstedssendinger, og som også forstår, hvordan man bruger FTP (File Transfer Protocol) til at opdatere et websted. Dette er ikke en gratis mulighed, og der er involveret hosting omkostninger. Lad os se, hvordan man gør det!