Sådan oprettes et øjebliksbillede webcam (ikke-streaming)

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb et USB WEBCAM:

Gå til den lokale elektroniske butik, computerbutik eller computerforhandler og køb et USB-webcam. Vi skal bruge et simpelt PnP (Plug and Play) webcam til denne opsætning. PnP-kameraer er billige og normalt nemme at installere, men tilbyder ofte lavere billedfrekvenser end normale kameraer, der er tilsluttet et VideoCapture-kort, da forbindelsen til computeren er lavet via en seriel / parallel / USB-port. De giver dog billeder af høj kvalitet, og siden du starter med dette, skal du spare dine penge og lære at gøre dette først, før du køber et dyrt kamera.

Før du køber en af ​​disse, skal du kontrollere, at Du har en gratis USB-port, og hvis kameraet du vil købe, vil blive understøttet af din computer.

Installer softwaren til USB-webkameraet på din computer som anvist i brugervejledningen.

2.

TEST DIT WEBCAM:

Når du har installeret webcamet, skal du teste softwaren på din lokale computer for at sikre dig, at den fungerer. Peg dit webcam ved et vindue, en dør, en hund, alt i rummet og kontroller for at du får et billede. Hvis du ikke får en piucture, skal du se afsnittet om fejloptagelse i din manual eller geninstallere webcam-softwaren.

3.

KALIBRER DIN WEBCAM:

Nu hvor du får et billede på din webcam software, skal du prøve at gemme et par billeder og se, hvordan de ser ud. De kan være mørke, kornede eller for store eller for små. Vi kalibrerer nu dit webcam ved hjælp af den software, der leveres til den korrekte opløsning og kontrast. Det er ret nemt at gøre, og du kan følge retningen i brugervejledningen for at justere størrelse, opløsning og billedkvalitet.

Se de tips, jeg giver nedenfor for retningslinjer.

4.

DOWNLOAD EN GRATIS WEBCAM-SOFTWARE TIL WEBPUBLIKATION

Så nu hvor dit webcam fungerer på din computer og giver dig nogle flotte billeder, ønsker vi at oprette en gratis webkamera-tjeneste (næste trin) og downloade et gratis program, der hjælper dig med at udgive dine billeder online. Den bedste software, jeg vil anbefale til at udgive dit webcam online hedder Webcam32. Du kan finde det her http://surveyorcorp.com/index\_webcam32.html
(Du kan også gøre en google-søgning for at finde andre gratis versioner)

Dette er en populær softwarepakke til webkameraer . Webcam32 griber billeder fra kameraet og uploader dem til en webserver. Du kan få en gratis demoversion, eller du kan betale for den fulde version.

Download WebCam32 og installer programmet på din computer.

5.

OPSTILL EN GRATIS WEBCAM SERVICE:

Okay, så hvis du gør en Google-søgning efter gratis WebCam hosting, får du mange resultater, men ikke godt. Webstedene er enten gået eller opkræves for tjenesten nu. Du kan altid bruge YAhoo, MSN eller Instant Messenger, men disse tjenester kræver, at andre er logget ind for at se din cam. Hvis du vil oprette et webkamera for at se din virksomhed, eller for at holde den hele tiden, skal du gå med den betalte hostede rute (som jeg forklarer i en anden artikel).

Dette er den bedste gratis webkamera-tjeneste, jeg har fundet:
http://www.stickam.com/

Tips og advarsler

  • Jeg anbefaler en simpel USB PnP (Plug and Play) WebCam. (se efter kompatibilitet med computeren)
  • Kontroller, at du har en ledig USB-port.
  • Med et øjeblikswebcam opdateres billedet i nogle sekunder, så det streamer ikke som et tv. Dette er det nemmeste webcam til at oprette.
  • Jo større billedet er taget af webkameraet, desto lavere opdateringsfrekvens. En 640x480 (bredde x højde) billede kan være fantastisk til at vise et fantastisk panorama, men selvfølgelig vil brugere med en meget langsom internetforbindelse have en sneglelignende opdateringsfrekvens.
  • Forskellige hardware og software tillader forskellige billedoptagelser størrelser. For opdateringshastigheder på 20-30 sekunder pr. Billede er en rimelig billedstørrelse 320x240. For lavere opdateringshastigheder på op til 10 sekunder, start med en billedstørrelse på 160x120.
  • Hvis du vil oprette en permanent webkamera, der alwaer streaming eller forfriskning af et billede - som en securuty-cam eller -virksomhed cam, skal du gå til den hostede betalte rute. Selv hvis du har din egen hjemmeside, kan du gøre dette på dit eget websted, men du betaler stadig for hosting. Jeg forklarer dette i en anden artikel.
  • Opsætning af et øjebliksbillede webcam er nemt at gøre. Et snapshot webcam er forskelligt fra et streaming webcam, idet billedet normalt opdateres i et par sekunder, og er ikke live eller streaming som på tv. Men kvaliteten er stor, ressourcerne og hukommelseskravene er meget små, og de er nemme at oprette. Her er vejledningen til at gøre det: