Sådan rejser du webens tredje dimension

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilmeld dig. Nogle websteder kræver downloads af deres software. Nogle vil give dig mulighed for at opgradere til en premium konto. Med Sims skal du faktisk købe deres spil for at deltage. Second Life kræver, at du ændrer computerens indstillinger til 32-bit. Second Life som andre tredimensionale verdener er opdelt i forskellige sektioner som f.eks. Fællesskabskonto. (Se Ressourcer nedenfor.)

2.

Lær kendskab til dine kontooplysninger. At være vant til at se dette afsnit er en god ide til fremtidig brug, da du sandsynligvis vil bruge det ganske ofte.

3.

I Second Life kig på samfundet afsnit. Under fanen begivenhed kan du enten planlægge en begivenhed eller deltage i en. Når du klikker på et arrangement, vises et mindre vindue, der afslører detaljerne i arrangementet. At gå derhen skal du blot klikke på stedet, og du vil teleportere til den begivenhed.

4.

Det vil tage tid at vænne sig til hvert websted. Det er dog bedst at holde fast ved en og at kende det godt. Til sidst når du keder dig med det, kan du vælge at registrere dig med et andet websted og bruge den ene i stedet for eller ud over den oprindelige.

Tips og advarsler

  • En ting du kan finde skærpende er, at det afhænger af din pendler, at ved hjælp af disse websteder kan det være langsomt at indlæse hver side.
  • Pas på at give dine personlige oplysninger til andre medlemmer.
  • Hvem ville tænke for ti år siden eller endda fire, at vi ville være socialt på computeren i vores hjem. Borte er dagene med at møde venner og hænge ud fysisk. Selvom folk stadig mødes fysisk, til gasprisen, er det mere fornuftigt ikke at. Bare log på et websted som Second Life, Second Life for Teens eller Sims. Disse er tredjedimensionelle verdener på internettet, hvor du kan interagere med andre.