Sådan sporer du en ip-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en kommandoprompt, da mange af trinene til at spore en IP, kræver, at du har en Windows-kommandoprompt åben. For at få adgang til en Windows-kommandoprompt, skal du klikke på Start - u0026 gt; Løb. Indtast 'cmd' i tekstfeltet i dialogboksen, der vises, og klik på 'OK'. Et sort vindue med en blinkende markør skal vises.

2.

Find IP-adressen, som normalt er skjult bag et værtsnavn. Dette værtsnavn (f.eks. EHow.com) vil 'løse' til en IP-adresse via DNS (Domain Name Service) -systemet. For at finde IP-adressen kan du bruge kommandoen 'nslookup'. Indtast 'nslookup' efterfulgt af værtsnavnet, du vil løse, og tryk 'Enter'. u0026 Lt; br u0026 gt; u0026 lt; br u0026 gt; '' nslookup example.com ''

3.

Se hvilket navn der faktisk blev løst med DNS. Der vil være en række linjer i udgangen af ​​kommandoen nslookup. Af interesse er linjerne 'Navn' og 'Adresser'. Navnelinjen fortæller dig, hvilket navn der virkelig blev løst med DNS. Dette kan eller måske ikke være det samme som det navn, du indtastede på kommandolinjen, fordi nogle navne er alias.

4.

I adresserlinjen i output vil der være en eller flere adresser. Vær opmærksom på, at et enkelt nslookup kan returnere mere end en adresse, og flere opkald til nslookup kan returnere forskellige IP-adresser. Dette skyldes, at nogle DNS-navne tager IP-adresser fra en tilfældig pulje af adresser. Det meste af tiden - især med webservere - disse adresser er alle computere i samme bygning, der gør det samme, så det betyder ikke, hvilken du vælger at spore.

5.

Kør en traceroute på IP-adressen. For at se hvert hop, en pakke tager for at gå fra din computer til IP (eller omvendt), kør en traceroute med kommandoen 'tracert'. Dette vil tage nogle tid afhængigt af din internetforbindelse og antallet af humle mellem dig og IP-adressen. u0026 lt; br u0026 gt; u0026 lt; br u0026 gt; '' spor 12.34.56.78 ''

6.

Undersøg resultaterne. Du vil se en række linjer vises med fem kolonner. Den første er hop nummeret, hvor 1 er det første hop taget uden for din computer (som ofte er din hjemme bredbåndsrouter) og den sidste er den IP-adresse du spores.De næste tre er resultatet af tre pingforsøg.Du vil enten se en tid (som 10 ms) eller en '*', hvilket betyder, at der ikke blev returneret svar. Den sidste kolonne er værtsnavn eller IP-adresse for det hop.

7.

Se efter potentielle problemer. Enhver humle med unormalt lange responstider kan være kilden til en afmatning, du oplever, når du opretter forbindelse til IP-adressen. Hvis problemet ikke løser sig selv med tiden, skal du kontakte din internetudbyder - hvis problemet er i dit netværks- - eller webmaster eller netværksadministrator for den IP-adresse, som du forsøger at oprette forbindelse til, hvis problemet stammer fra det andet netværk.

Tips og advarsler

< li> En masse nyttige oplysninger kan hentes fra værtsnavnet selv. Du kan f.eks. Lære de udbydere af internetudbydere og udbydere, der bruges, og hvilken type internetforbindelse der bruges. Computere på internettet identificeres alle med et unikt nummer kaldet en IP-adresse (Internet Protocol). Dette nummer er lidt som et telefonnummer til hver computer, og al internetkommunikation finder sted ved hjælp af den. Når noget går galt, eller hvis du vil finde mere information om en IP-adresse, er det ofte nyttigt at spore stien fra din IP-adresse til den pågældende.