Sådan tilsluttes et kabelmodem til en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at din kabel-internet-tjeneste virker ved at tilslutte dit netværkskabel til bagsiden af ​​kabelmodemet, slukke kabelmodemet og vent ca. 30 sekunder og tænde det igen. Genstart din computer for at give den mulighed for at hente en ny IP-adresse fra kabelmodemet. Åbn Internet Explorer og se om en webside indlæser. Hvis du har succes, kan du gå videre til trin # 2. Hvis du ikke ringer til din kabeludbyder for teknisk support.

2.

Jeg har et linksys WRT54G trådløst / w 4 port kablet netværks hub, det virker ret godt at sætte det op. Den kablede del gør installationen af ​​den trådløse side meget lettere, det kræver to computere, og det er derfor, du har et netværk lige? Tilslut den trådløse router i porten # 1,2,3 eller 4 og indtast din browser 192.168.1.1 Dette skal bringe dig til en anmodning om brugernavn og adgangskode. Standard er admin admin. Hvis du ikke kan finde routeren fra IP-adressen ovenfor eller ikke kende adgangskoden (måske er det blevet ændret og du kan ikke huske) du kan nulstille routeren ved at holde nulstillingsknappen nede i 30 sekunder.

3.

Nu er du i den administrative del af routeren, skal du sørge for at trådløs del er tændt og omdøbe netværket noget unikt, så du ikke ligner de andre tolv linksys routere i nabolaget.
I trin 4 vil jeg vise dig, hvordan du sikrer dit trådløse netværk, så verden ikke gør det tryk på gratis internet.

4.

1. Log ind på din router og indtast standardadgangskoden. Den version af firmwaren eller den router, du bruger, vil dete rmine hvor knappen Change Password er placeret. Sørg for at finde den. Dette er det mest vigtige trin. Skift standardadgangskoden og vælg et kodeord, der indeholder både tal og bogstaver. Dette vil reducere muligheden for at gætte din adgangskode eller hackes.
2. Konfigurer dine DHCP-indstillinger med kun det antal computere, der har brug for internetadgang. Hvis du for eksempel har fem computere, skal du konfigurere DHCP til kun at uddele fem adresser.
3. For yderligere at sikre din router med DHCP, skal du finde ud af MAC-adressen på hver computer og konfigurere DHCP til kun at tildele lejemål til bestemte MAC-adresser. Hvis du kører en ipconfig / all (fra kommandolinjen Windows) på hver computer, kan du hente MAC-adressen. Den er opført som 'Fysisk adresse u0026 quot; og vil have et format, der ser sådan ud: 00-50-56-X0-00-08.
4. På regelmæssig basis skal du besøge Linksys websted for at sikre, at du har den nyeste version af firmware til din router.
5. Din router har en indstilling for at blokere WAN-anmodninger udefra. Du bør holde denne indstilling aktiveret, fordi den gemmer din IP-adresse fra resten af ​​verden.
6. Inden for routerindstillingerne kan du aktivere ekstern opgradering og fjernadministration af din Linksys-router. For at begrænse risikoen for angreb skal du sørge for at disse indstillinger er deaktiveret.
7. Aktivér Logging til udgående og indgående webadresser eller IP-adresser til din internetforbindelse. Gennemgå regelmæssigt disse logfiler for mistænkelig aktivitet.
8. Når du har aktiveret logning i trin # 7, skal du downloade Linksys LogViewer, så du lettere kan administrere dine indgående og udgående logfiler. Husk at rense logfilerne med jævne mellemrum for at holde dem håndterbare.
9. Når du har fulgt ovenstående trin og hærdet indstillingerne på din router, skal du besøge Shields UP og køre dens batteri af test for at kontrollere, hvordan sikker din router ser ud til omverdenen.
10. Don't stole på Linksys router som din eneste form for forsvar. Installer en desktop firewall på hver pc, der er forbundet til internettet via Linksys router. En gratis og effektiv desktop firewall er Zone Alarm. Desuden er det vigtigt at holde skrivebordets firewall opdateret med den nyeste version for at forblive sikker i fremtiden.

5.

I denne ordre
Sluk alt, tilslut et netværkskabel fra kabelmodemet til internetporten på den trådløse router. Du skal stadig have din kablede pc tilsluttet en af ​​portene på routeren, det er ok.
Tænd for kabelmodemet og lad alle lysene tænde og kontrollere, at internettet er tilsluttet. Næste tænd for det trådløse router og lad den få sin forbindelse til kabelmodemet. Vent cirka 30 sekunder for at sikre dig, at de er glade og klar til at gå videre.

6.

Gå til din kablede pc og tænd den, åbner en webbrowser og se om en webside indlæser. Det skal på dette tidspunkt og nu være klar til at konfigurere din / de trådløse computere.

7.

Tænd din trådløse computer og se om den ser dit netværk, hvis du slået SSID-udsendelse fra, det vil ikke se netværket, men det betyder ikke, at det ikke er der. Få adgang til dine trådløse kortindstillinger ved at indtaste kontrolpanelet og redigere forbindelsesindstillingerne for dit netværk, herunder SSID- og adgangskodeoplysningerne. forbinde og alle skal være i live og sparke. Jeg kæmpede i ca. 3 dage (i fritiden), før jeg havde alt, hvad der fungerede korrekt.

Tips og advarsler

  • Foder det nørde barn ned ad gaden Twinky, der kommer og sæt det op for dig, tag ham derefter til McDonalds efter en belønning!
  • Du kan nulstille din computers IP-adresse uden at genstarte ved at indtaste kommandopromptboksen ipconfig / release for at frigive den aktuelle IP-adresse og skrive ipconfig / renew for at få en ny IP-adresse
  • Skriv ipconfig / all for at se alle dine netværksforbindelsesoplysninger
  • Hvis det ikke virker, og du får frazzled, er mit råd at gå væk og komme tilbage med et nyt perspektiv.
  • Jeg har lige afsluttet at forbinde mit trådløse netværk til mit Roadrunner kabelmodem og har endelig fået det til at fungere. Jeg vil vise dig, hvad der fungerede for mig, og måske vil det fungere for dig!