Sådan tjene du penge på din skype-konto

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din Skype-konto og gå til kontoens menu.

2.

Det sidste mulige valg bør læses Skype Prime Beta . Åbn den og følg vejledningen. Du bliver nødt til at komme ind på dit område af ekspertise, og du bliver nødt til at tilføje dig paypal-adresse, hvis du ikke har gjort det.

3.

Åh, forresten du sæt den sats, du ønsker at blive betalt. Selvfølgelig får Skype og paypal et stykke af dig penge. Så sørg for at du sætter din sats, hvor du føler dig okay med situationen.

4.

Opret en liste i Skype Prime Beta-tjenester-mappen. Dette gøres ved at gå ind på fanen Konto igen og vælge Skype Prime Beta-tjenester.

5.

Så du kan oprette en kald mig-knap for at sende ind på din hjemmeside eller blog. Hvor du opretter dette er på www.skypeprime.skype.com/promote.

6.

Når du opretter din knappen kopiere koden og indsætte den på det rigtige websted. Du kan også oprette en foretrukket tid til at ringe og tilføje andre detaljer.

7.

Når du surfer på internettet din online status til Skype mig.

Tips og advarsler

  • Tilføj Skype pro til din konto og ring til USA og Canada celle eller fastnet gratis. Skype til Skype er gratis. International opkald er meget overkommelig. Der er for mange funktioner at nævne her. Hvis du ikke bruger Skype, skal du se nærmere på det.
  • Jeg vidste ikke før i dag, at jeg kunne tjene penge på min skype-konto. Det er mere end nemt.