Sådan vælger du mellem trådløst og trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænk på, hvad du vil bruge systemet til. Standard office-arbejde og applikationsbrug virker helt fint over begge former for forbindelse, men hurtige onlineapplikationer som fxbaseret spilafspilning har ofte et mærkbart lag på et trådløst system.

2.

Overvej indtrængningen af ​​dit trådløse signal. Selv med alle fordelene ved et trådløst system kan nogle steder simpelthen ikke bruge dem. Byggematerialer og lokal interferens kan ødelægge signalets kvalitet, inden den når din computer. Hvis du har brug for boostere eller en separat antenne, skal du bruge en kablet forbindelse.

3.

Find ud af, hvilke gadgets du har, der har brug for et trådløst signal. Mange telefoner, videospilkonsoller, bærbare computere og printere leveres med trådløs forbindelse indbygget i dem.

4.

Brug dine sikkerhedsbehov som benchmark. Ethvert trådløst system, uanset om det er lukket eller ej, har potentialet til at blive åbnet udefra. plugge ind i systemet eller angribe via en tilsluttet computer. Denne ekstra sikkerhed kan være en livredder med følsomme data.

5.

Bestem det mobilitetsniveau, der kræves af dig eller din Brugere. Hvis du primært arbejder via stationære computere, så fungerer et kablet system godt. På den anden side er trådløse systemer alle Det lettere samarbejde mellem arbejdstagere som bærbare computere kan tages til andre kontorer og møder.

Da strømmen og dækningen af ​​trådløse internetsystemer forbedres, bliver det en langt mere levedygtig løsning. Kablede systemer har altid været den gamle standby, og selvom de stadig har deres plads, kan de ikke udnytte nogle af de nyere teknologier, der udelukkende er baseret på trådløse systemer.