Hvordan man bestemmer, hvor nogen lever fra deres IP-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Først skal du have en IP-adresse til at arbejde med. Du kan nemt finde ud af din egen IP-adresse ved at søge ehow til 'hvordan finder jeg min IP-adresse. u0026 Quot; Du ved, at du ser på en IP-adresse, hvis det er 4 sæt tal mellem 0 og 255 adskilt af perioder. For eksempel 69.123.48.92. Et pænt trick til at få afsenderens IP-adresse fra en e-mail er at se den fulde overskrift af meddelelsen. I Outlook kan du gøre dette ved at højreklikke på e-mail og klikkeegenskaber. Gå derefter til fanen Detaljer og en af ​​de linjer, der siger 'Modtaget: fra' skal have en IP-adresse i den inden for firkantede parenteser. Det skal være afsenderens IP-adresse.

2.

For at finde ud af, hvilken geografisk placering en persons IP henvender sig til, er der mange onlineværktøjer. Gå bare til enhver søgemaskine og skriv 'IP information', og du vil finde mange af dem. Du skal blot kopiere og indsætte IP-adressen i tekstboksen på det websted, du bruger, og tryk på Enter. Webstedet vil hente resultaterne fra en enorm database med IP-geografisk information. Uanset hvilket websted du er, er det s sandsynligvis læser fra den samme gigantiske IP-database, så det er derfor ikke noget, hvilken side du bruger.

3.

Undersøg på den resulterende side. Læs posterne for City og land. Bemærk at dette ikke altid er hvor personen faktisk bor.Det kan være væk med flere miles, især hvis de bor i en stor by. Hvis de bruger en proxyserver, kan det sige, at de er halvvejs rundt om verden fra hvor de rent faktisk er. Proxyservere fungerer som mellemmand mellem den faktiske klient og alt hvad de forbinder til på internettet. Heldigvis er der normalt en linje på de fleste steder 'resultater med titlen' Kendt Proxy? 'Hvis det står ja, er det ikke deres rigtige IP, men IP'en for proxyserveren, de bruger. Hvis det siger nej, så er det kan stadig være en proxy s IP og det er bare ikke i den kendte proxy database.

Det er utroligt nemt at finde ud af, hvor nogen bor, hvis du har deres IP-adresse. Det er dejligt at vide, hvordan man gør i mange situationer. Du kan finde ud af, hvor p2p netværkskilder er placeret, hvor servere er placeret, eller bare freak ud dine online venner.