Sådan bruger du Nintendo til at oprette forbindelse til Wi-Fi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Brug AirStation One Touch Touch System (AOSS) med din Nintendo DS

1.

Vælg 'Nintendo Wi-Fi Connections Setup' skærmen på din Nintendo DS, som vises først på din browser-skærm, når du tænder dit system. En statuslinje vises på skærmen, der viser, at den forbinder, hvilket fører dig til 'Nintendo Wi-Fi Connection Set Up'.

2.

Tryk på en af ​​forbindelsen slots der viser 'Ingen' i din browser. En anden statuslinje viser din fremgang til næste side.

3.

Vælg 'AOSS' -alternativet, som fører dig til ' Trådløs adgangspunkt 'side. Klik på' AOSS '-knappen, indtil AOSS-lampen blinker, leder dig til' Connection Test Screen. 'Tryk på' OK 'knappen for at starte forbindelsestesten, som derefter sender en bekræftelse, hvis testen er vellykket eller ikke.

Opret forbindelse til internettet med din Nintendo DS Brug af søgning efter et adgangspunkt

1.

Komplet trin 1 og 2 fra afsnit 1. < /p>

2.

Tryk på feltet 'Søg efter et adgangspunkt'. Næste skærm viser en række trådløse faner, der skal vælges.

3.

Klik på ikonet for ulåst blå hængelås, og opret automatisk en forbindelse med din router. Hvis der er et rødt hængelås, så er en Wired Encryption P Rotocol (WEP) er til stede på din router. Du skal derefter indtaste WEP-adgangstasten for at etablere en forbindelse.

4.

Tryk 'OK' for at systemet skal oprette forbindelse til din router.

Brug din Nintendo Wii

1.

Klik på 'Wii' -knappen i nederste venstre hjørne, som først vises på din Nintendo Wii-browser, når du tænder dit system. Næste skærm viser to muligheder:
En 'Data Management' -knap og en 'Wii Settings' -knap. Vælg 'Wii-indstillinger.'

2.

Tryk på en af forbindelsessporene, der viser 'Ingen' i din browser. En anden statuslinje viser din fremgang til den næste side.

3.

Tryk på den blå pil til højre på skærmen og rul ned til fanen Internet. Klik på denne fane.

4.

Vælg 'Forbindelsesindstillinger' og vælg derefter fanen Tilslutning, der er mærket 'Ingen'.

< p> 5.

Tryk på knappen 'Trådløs forbindelse'.

6.

Vælg knappen 'Søg efter et adgangspunkt' fra listen. displaybjælken viser fuldførelse, du bliver derefter henvist til som creen af ​​access point muligheder.

7.

Vælg den åbne hængelås faneblad, der forbinder dig direkte til internettet. Hvis der vises et lukket hængelås, skal du indtaste en sikkerhedskode eller passord. Når det er færdigt at forbinde, tryk 'OK' for at gemme disse indstillinger, og tryk derefter på 'OK' igen for at starte en forbindelsestest.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruger AirStation One-Touch Secure System (AOSS), har du brug for en AOSS-kompatibel router. Tjek din router for at se om den har en 'AOSS' -knap.
  • Både Nintendo DS og Nintendo Wii-systemer er kompatible med internettet. Din Nintendo gør alt for dig. Alt du skal gøre er at klikke på et par knapper. Da Wi-Fi allerede er indbygget i harddisken i begge systemer, er det en ret simpel proces.