Sådan bruger du VoIM

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Har en computer og højhastigheds internetforbindelse. VoIM, som VoIP, er afhængig af en stærk webforbindelse for at overbygge kløften mellem telefonen og computeren.

Brug din mobiltelefon til at ringe til din ven på sin pc. Brug en mobil VoIM-tjeneste som Vox eller Skype til at lokalisere dine venner, uanset hvor de er. Andre VoIM-klienter som MSN, Yahoo, AOL, gtalk og VoxLib tilbyder også internet-telefonopkald.

3.

Find venner på deres telefoner eller computere ved hjælp af din instant messenger . Chat med lyd-, video- og fildeling - og fortsæt samtalen på farten fra din mobiltelefon eller PDA.

4.

Lav langdistanse eller endda internationale opkald for lidt eller ingen omkostninger. Brug VoIM til at ringe til din virksomhedsklientens IM-tjeneste i Europa eller ned ad gaden - oplevelsen er den samme uanset.

5.

Sammenlign de forskellige VoIM-udbydere for at se hvilken en fungerer bedst for dig.Du kan allerede bruge MSN, Yahoo og AIM. Test tjenesten for at se selv, hvor nemt og billigt VoIM-oplevelsen er.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at du har en mikrofon og / eller en webkamera tilsluttet din computer for at bruge VoIM-tjenesten. Du skal også have en højhastigheds internetforbindelse til opkald af høj kvalitet.
  • Download ringetoner, brug telefonsvarer, konferenceopkald og tekstchat ved hjælp af VoIM-tjenesten. Kommuniser på alle disse måder ved hjælp af en grænseflade.
  • VoIM - Voice over Instant Messaging - tjenester har ramt internettet lidt over det sidste årti. Brug tjenesten til at forbinde med venner eller forretningsklienter ved hjælp af computer til computer eller telefon til computer-kontakt. VoIM-opkald er gratis eller billige og giver dig mulighed for at kommunikere på en strømlinet og effektiv måde.