Sådan bruger du forudbetalt telefonkort med VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem om kortet er rent. Dette betyder, at alle de minutter, der er købt under salg af kortet, er tilgængelige for et faktisk opkald. Der er ofte skjulte gebyrer, der optager en betydelig del af de samlede minutter tildelt kortet. Dette kan være særlig forvirrende, hvis brugeren ikke er fuldt bekendt med det månedlige gebyr, der er forbundet med VoIP-brug. Det er vigtigt, at alle involverede gebyrer forstås fra starten.

2.

Køb kort, der bruger fiberoptiske netværk. En af de komponenter, der gør VoIP attraktivt, er, at data tager den hurtigste og billigste rute. Det kan ikke altid være et godt køb, når brugeren ikke klart kan høre partiet i slutningen af ​​linjen. Forudbetalte kort, der bruger fiberoptiske netværk, sikrer den bedste kvalitet til VoIP-teknologien.

3.

Indtast det lokale adgangstal LAN eller det gratisnummer, der leveres med det forudbetalte kort. Der er ingen yderligere trin her. VoIP-teknologien vil give en ringetone, når modtageren er adgang.

4.

Brug VoIP-teknologien som om det var et almindeligt gammelt telefonsystem. Alle personlige identifikationsnumre, der er forsynet med det forudbetalte kort, skal anvendes. Administrer minutter pr. Instruktionerne med kortet. Vær opmærksom på den udløbsdato, der er givet med kortet.

Forudbetalte telefonkort har en historie, der går tilbage til 1975. Siden da har teknologien, som understøtter telekommunikationsbranchen, gået gennem flere generationer. En af de nyeste teknologier, der bruges sammen med den forudbetalte telefon, er Voice over Internet Protocol eller VoIP. Brug af en forudbetalt telefon i forbindelse med VoIP er en simpel proces.