Sådan bruges et virtuelt telefonnummer med VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilmeld dig en VoIP-tjeneste. Brug af Vonage, Ring Central, Voxbone eller andre bærere; Du kan tilføje så mange virtuelle telefonnumre som du har brug for.

2.

Vælg de områder, hvor du har brug for et lokalt telefonnummer. Vælg områder i USA eller internationalt, som du taler med ganske ofte. Lav en liste over de specifikke byer eller områdekoder.

3.

Ring til din VoIP-udbyder og tilmelde dig et virtuelt telefonnummer i byen eller byerne fra din liste. Diskuter omkostninger og betalingsplaner og færdiggør din ordre.

4.

Annoncer dit lokale nummer og fortæl venner, familie og kolleger hvordan du kommer til dig uden fjernafgifter. Sørg for, at de rigtige mennesker kender til nummeret og er i stand til at udnytte den lette kommunikation.

5.

Besvar opkald normalt og fortsæt med at kontrollere opkalds-id og telefonsvarer som sædvanligt. Brug din VoIP-telefon til at foretage opkald gratis og også tillade andre at ringe til dig gratis.

6.

Tilføj andre VoIP-funktioner som f.eks. Hold musik, gratisnummer 800 numre og internationale virtuelle tal. Du kan få alle typer numre rettet til din ene telefon.

Tips og advarsler

  • Prøv et virtuelt telefonnummer før du tilføjer flere tal. Test tjenesten og sørg for, at den fungerer efter dine behov, inden du begår mere.
  • Et virtuelt telefonnummer er et nummer der er forbundet med din VoIP-konto (Voice over Internet Protocol) snarere end med din specifikke telefonlinje. For eksempel med et virtuelt telefonnummer kan din ven i Seattle ringe til dig lokalt, selvom du er i San Antonio. Opkaldet videresender til din telefon, hvilket gør det lettere at kommunikere.