Sådan finder du eller ændrer en computers administrator

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn dit 'Kontrolpanel, u0026 quot; som er placeret på din u0026 quot; Start u0026 quot; menu under 'Indstillinger.' Det kan også være på dit 'Skrivebord.'

2.

Klik på u0026 quot; Brugerkonti. u0026 Quot; Dette viser dig administratorens administrator.

3.

Se på de forskellige ting, du kan gøre på denne side. Du kan konfigurere andre brugere, ændre eller fjerne dit kodeord, ændre dit billede eller din kontotype og administrere en anden konto.

4.

Vælg 'Administrer en anden konto.' Dette viser alle brugerne til denne computer. Du kan u0026 quot; Opret en ny konto u0026 quot; her eller du kan ændre den type konto hver bruger har.

5.

Vælg 'Opret en anden konto' og klik på den. Indtast det navn, du vil ringe til denne nye konto. Hvis du f.eks. Vil oprette en konto til dit barn, ringer du den nye konto med barnets navn. Beslut om, om denne bruger vil være en 'Standardbruger' eller en 'Administrator.' Det meste af tiden du vil gerne gøre brugeren til en 'Standard bruger', men hvis du får en ny computer og overfører denne computer til en anden, skal du gøre dem til en 'Administrator.'

6.

Skift computerens administrator. Vælg en u0026 quot; Bruger u0026 quot; eller opret en ny bruger. Gør dem administrator som beskrevet i trin 5. Slet den gamle administratorens konto eller skift den til en standardbruger.

Tips og advarsler

  • Du skal have en computeradministrator til din computer. Hvis du er administrator skal du først oprette en ny brugerkonto og gøre den til en administratorkonto. Derefter kan du ændre din konto til en standardkonto eller slette din konto helt.
  • Computere er oprettet med en administrator, og dette er især nyttigt, når du er i et arbejdsmiljø eller hvis du har børn. En computers administrator kan blokere bestemte websteder på internettet og forhindre bestemte filer eller programmer i at åbne. Du kan finde og ændre en computers administrator på din hjemmecomputer, men ikke nødvendigvis på en arbejd computer.