Sådan finder du en WEP-kode

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut computeren til en af ​​portene bag på din router med et DSL-kabel.

2.

Åbn en web browser og skriv 'http://192.168.1.1/' i adresselinjen. Dette vil hente din administrationsside til din router.

3.

Log ind ved at forlade brugernavnet tomt og brug 'Admin' til adgangskoden. Dette er brugernavnet og adgangskoden, du bruger, hvis du ikke har angivet noget tidligere.

4.

Klik på fanen 'Trådløs' øverst på skærmen, og derefter på fanen 'Trådløs sikkerhed'.

5.

Se efter WEP-nøglen angivet. Der kan være nogle få af dem, normalt tre. Brug den første, der er angivet. vil være en kombination af tal og bogstaver.

Tips og advarsler

  • Du kan altid lave din egen WEP-kode ved at indtaste en kendt adgangskode i feltet ved nederst på skærmen. Softwaren vil automatisk ændre adgangskoden til en WEP-nøgle, men alt du skal huske er dit kendte kodeord.
  • Webadressen 'http://192.168.1.1/' er bruges til Linksys routere. Se din router's dokumentation for den rigtige adresse.
  • Det er virkelig nemt at tabe eller glemme din WEP-nøgle, hvis du bliver afbrudt fra internettet eller din router bliver nulstillet. De fleste skriver ikke dem, og hvis du er en af ​​disse mennesker, er disse trin for dig. Det er ret nemt at finde din WEP-nøgle og oprette en anden, der er let at huske.