Sådan foretager du VoIP International Telefonopkald ved hjælp af telefonlinjer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem en VoIP-udbyder, der tilbyder VoIP-service til international opkald. Besøg VoIP Review-webstedet for at finde udbydere. Tjenester som IconnectHere tilbyder billige globale planlægninger. Opkaldssteder, funktioner, udstyr og priser varierer fra VoIP-tjenesteudbyderen. Sørg for, at de destinationer, du vil ringe, er tilgængelige fra den tjeneste, du vælger.

2.

Tilmeld dig en VoIP-telefonens servicekonto. De fleste tjenester sender deres kunder en gratis VoIP-telefonadapter, når de tilmelder sig en VoIP-opkaldsplan. Læs serviceudbyderens installationsvejledning for deres specifikke adapterenhed, inden du installerer.

3.

Tilslut VoIP-telefonadapterenheden til dit bredbånds modem eller -router.
Disse Adaptere er kompatible med DSL eller kabelmodemer. Nogle tjenester giver adapterenheder med en indbygget router. I andre tilfælde kan du have brug for en separat router. De fleste adaptere kan bruges sammen med ikke-trådløse eller trådløse routere. Udbyder. Læs og følg din tjenesteudbyders krav til udstyrskrav.

4.

Slut telefonen til VoIP-adapteren. Tilslut VoIP-adapteren til et stikkontakt. Nogle adaptere har plug-and-play-kapacitet, mens andre kan kræve yderligere opsætningskrav.

5.

Begynd at lave billige VoIP-internationale opkald til dine venner og familie ved hjælp af high- hastighed internet teknologi, der sparer penge!

Tips og advarsler

  • Vær opmærksom på, at satser kan være væsentligt anderledes afhængigt af VoIP-udbyderen. Køb rundt på de planer og tjenester, der opfylder dine behov.
  • Det er muligt at få en international opkaldsplan med funktioner til overkommelige priser. VoIP-telefonteknologi, også kendt som Voice Over Internet Protocol, gør det muligt at ringe internationale destinationer til lave omkostninger ved at bruge en højhastigheds internetforbindelse.